Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του The Architect Show θα πραγματοποιηθεί η έκθεση φωτογραφίας «The Photographer’s EYE»,  στη οποία οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν, μέσα από το φακό καταξιωμένων φωτογράφων, την υλικότητα, τις υφές και το αρχιτεκτονικό έργο. Θεματικές της, « Η αρχιτεκτονική της σκιάς», «η υλικότητα στον μεγεθυντικό φακό» και «Groundscapes και το μέλλον της underground αρχιτεκτονικής».

Την έκθεση και την επιλογή των φωτογραφιών επιμελείται το Archisearch και η Design Ambassador, καθώς και μία ομάδα συμβούλων από το πεδίο της Αρχιτεκτονικής και του Design.

Ο Δημήτρης Σπύρου σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο ΕΜΠ με εξειδίκευση στον τομέα της Φωτογραμμετρίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του συμμετείχε σε έργα φωτογραφικής τεκμηρίωσης μνημείων και από το 2015 εργάζεται ως freelance φωτογράφος κυρίως commercial αλλά και residential αρχιτεκτονικών project στην Ελλάδα. Έχει φωτογραφίσει υλοποιημένα projects αρχιτεκτόνων και κατασκευαστικών εταιρειών στα περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια καθώς επίσης βραβευμένα commercial projects. Έχει ιδρύσει από το 2016 την Pentaprism η οποία προσφέρει υπηρεσίες αρχιτεκτονικής φωτογραφίας καθώς επίσης και εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτογραμμετρίας.

Eleven, bar, café, restaurant, g2lab, interiors
ELEVEN – G2LAB
ZEGE-AIRPORTLOUNGE
ZEGE – AIRPORT LOUNGE
TSIKANDILAKIS -AIRPORT LOUNGE
NTALLAS-TRIANTAROS
ELASTIC – GENEPHARM

Το tAS είναι μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής & του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση, όπου θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια, Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Inspirational Διαλέξεις και workshops.

Το ARCHISEARCH.gr η κορυφαία Ελληνική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Αρχιτεκτονική και το Design σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα, ιδρυτή της εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγών Design Ambassador, εγγυάται το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και παράλληλα θα αναλάβει την επιμέλεια όλων των δράσεων με διακεκριμένους προσκεκλημένους. Το Architect Show διοργανώνεται από την εταιρεία MEDEXPO AE με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα για τo The Architect Show 2019 στο σύνδεσμο και δηλώστε συμμετοχή εδώ!


RELATED ARTICLES