Η εταιρεία Επίκυκλος ανακοινώνει τη συνεργασία της με το παγκόσμιο brand σύγχρονων επίπλων BoConcept.

Στα πλαίσια της παροχής μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας μέσα στο χώρο, η Επίκυκλος ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία επίπλων BoConcept, εξασφαλίζοντας έναν ολοκληρωμένο χώρο, μελετημένο αρχιτεκτονικά, άρτιο κατασκευαστικά και διακοσμημένο με μοναδικές λύσεις. Και φυσικά, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες σας, υπακούοντας στην αισθητική σας.

Στόχος είναι να παρέχει στους πελάτες της εξατομικευμένες λύσεις από άριστα καταρτισμένους Interior Designers, καθώς και υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας έπιπλα, με την υπογραφή της BoConcept. Μέσα από ειδικά προνόμια και εκπτώσεις, δημιουργεί μαζί με τον ενδιαφερόμενο τις συνθήκες για έναν όμορφο χώρο και μια καλαίσθητη & αρμονική καθημερινότητα.

Στην Επίκυκλος, η δημιουργία του χώρου μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή εμπειρία.


Η Επίκυκλος έχει εξασφαλίσει έκπτωση 50% σε όλα τα προϊόντα της BoConcept για τα έργα ολικής ανακαίνισης.

Με όχημα την άρτια τεχνογνωσία, την επιμονή για το τέλειο και μέσα από καινοτόμες ιδέες, η εταιρεία Επίκυκλος δραστηριοποιείται σε 3 πεδία του κατασκευαστικού κλάδου: την κατασκευή κατοικιών προς πώληση, τις κατασκευές & ανακαινίσεις για επαγγελματίες κι επενδυτές και τις κατασκευές & ανακαινίσεις κατοικιών για ιδιώτες.

Με 11 χρόνια εμπειρίας, 600 ολοκληρωμένα έργα και μελέτες χώρων επιφάνειας 90.000 τ.μ., προσφέρει στους πελάτες  ολοκληρωμένες λύσεις μέσα στο χώρο τους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα από την εταιρεία  Επίκυκλος Τεχνική Κατασκευαστική στην Κυψέλη εδώ!


RELATED ARTICLES