Το γραφείο AVW μετέτρεψε ένα τυπικό Αθηναϊκό διαμέρισμα στα γραφεία των Γιατρών SOS

Τα καινούρια γραφεία των Γιατρών SOS, που σχεδιάστηκαν από το γραφείο AVW ARCHITECTURE στεγάζονται σε ένα τυπικό διαμέρισμα κατοικίας του κέντρου, το οποίο ανακαινίστηκε και απέκτησε εταιρικό προφίλ με τρεις κινήσεις.

Το γραφείο AVW ARCHITECTURE μετέτρεψε την οικιακή φυσιογνωμία ενός τυπικού αθηναϊκού διαμερίσματος σε έναν σύγχρονο ευχάριστο επαγγελματικό χώρο με μία επιλεκτική στα σημεία επέμβαση.

Πώς από ένα τυπικό διαμέρισμα κατοικίας του κέντρου μπορεί να συσταθεί ένας απόλυτα επαγγελματικός χώρος με ελάχιστες επεμβάσεις;

Το παράδειγμα ανακαίνισης των γραφείων των SOS Γιατρών περιλαμβάνει την δημιουργία ενός εταιρικού προφίλ με τρεις κινήσεις: την εφαρμογή μιας βινυλικής μοκέτας, την εγκατάσταση ελάχιστων ξυλουργικών κατασκευών και του σχεδιασμού της βαφής και των γραφιστικών, στοιχεία που δημιουργούν ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα. 

Στοιχεία έργου
Τίτλος έργου       Γραφεία ιατρών SOS
Αρχιτέκτονες      AVW ARCHITECTURE 
Φωτογραφίες     Νίκος Καραμπίνης / proper photography

___________________________________________

Το γραφείο AVW ARCHITECTURE θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του Architects Talk, που διοργανώνεται από το Archisearch.gr και την Design Ambassador. Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ!


RELATED ARTICLES