Τα Concrete Awards 2019, που διοργανώνονται από το Plant και το Build της Boussias Communications, έχουν ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα με δομικό υλικό το σκυρόδεμα. 

 

Ο  Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γεώργιος Πενέλης, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε ότι «Η πρωτοβουλία της Boussias Communications να δημιουργήσει τον θεσμό CONCRETE AWARDS σηματοδοτεί και στη χώρα μας την ανάγκη για προβολή της αριστείας στα έργα από σκυρόδεμα, τόσο σε επίπεδο μελέτης, όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Η προσπάθεια αυτή έρχεται αρωγός στην επανεκκίνηση του κλάδου των κατασκευών που τόσο ταλαιπωρήθηκε στα χρόνια της κρίσης. 

“Τα Concrete Awards 2019 αποτελούν αρωγό στην επανεκκίνηση του κλάδου των κατασκευών.”

Το γεγονός ότι την παραπάνω πρωτοβουλία έθεσαν υπό την αιγίδα τους όλοι σχεδόν οι επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας (ΕΠΕΣ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ, ΣΤΕΑΤ και TEΕ) και διέθεσαν διακεκριμένα στελέχη τους για την τιμητική στελέχωση της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού, αποτελεί απόδειξη για την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδεται από τον τεχνικό κόσμο της χώρας στην επιτυχία του θεσμού». 

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν τεχνικές/κατασκευαστικές εταιρείες και μελετητές, με έργα που έχουν υλοποιηθεί από 1/1/2015 έως και ακριβώς πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

Τα Concrete Awards 2019 αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα, εξασφαλίζοντας ένα βραβείο, το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ και θα ισχυροποιήσει τη θέση των νικητών στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.concreteawards.gr και να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής και τις κατηγορίες βράβευσης, ώστε να προετοιμάσετε τις υποψηφιότητές σας.

Λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος και με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των συμμετοχών, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων στα Concrete Awards 2019.

Μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η online πλατφόρμα υποβολής, ώστε να υποδεχθεί τα σημαντικότερα έργα από τον κατασκευαστικό κλάδο. Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν τεχνικές/κατασκευαστικές εταιρείες και μελετητές, με έργα που έχουν υλοποιηθεί από 1/1/2015.

Στη συνέχεια, οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν με αδιάβλητη διαδικασία από έγκριτη Κριτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από σημαντικότατες προσωπικότητες της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, experts της αγοράς και Θεσμικούς Παράγοντες. Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γεώργιος Πενέλης, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ δήλωσε σχετικά ότι «η τιμητική στελέχωση της Κριτικής Επιτροπής από εκπροσώπους των επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων που έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους τον διαγωνισμό (ΕΠΕΣ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ, ΣΤΕΑΤ και TEΕ),  αποτελεί απόδειξη για την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδεται από τον τεχνικό κόσμο της χώρας στην επιτυχία του θεσμού».  

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο 2019.


RELATED ARTICLES