-κείμενο Δανάη Μακρή

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το ΕΚΑ Hellas Summer Party.
Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2016, με αφορμή τα εγκαίνια του showroom της EKA Hellas, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 1 στο Μαρούσι.  Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου εκείνου event, οδήγησε στο δεύτερο, το οποίο έλαβε ένα νέο νόημα για την εταιρεία καθώς ήταν η πρώτη φορά που της απονεμήθηκε η διάκριση Steelcase Platinum Partnership Award. Η βράβευση επαναλήφθηκε και φέτος, συνδέοντας τη γιορτή της ΕΚΑ Hellas όχι μόνο με την καθιερωμένη πια συνάντηση των φίλων και συνεργατών, αλλά και με τη δέσμευσή της  στην αριστεία.

« Η δεύτερη βράβευση συνοδεύεται με την υπόσχεση για την επόμενη», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Παντελής Κούζης, General Manager στην EKA Hellas και General Manager International Operations στην ΕΚΑ Group. « H βράβευση σημαίνει πολλά για εμάς καθώς απονέμεται αποκλειστικά σε dealers, οι οποίοι πετυχαίνουν μία σειρά από στόχους. Φέτος, οι στόχοι αριθμούσαν τους 16. Μεταξύ αυτών ήταν η επίτευξη του budget – μάλιστα με συγκεκριμένες υποκατηγορίες και προϋποθέσεις – η αξιολόγηση των καμπανιών marketing – στόχος που αφορά μεταξύ άλλων την εταιρική ιστοσελίδα και την παρουσία μας στα social media – και η οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Τα κριτήρια είναι αυστηρά, με αποτέλεσμα περίπου 20 dealers να επιτυγχάνουν αυτή τη διάκριση» , συμπληρώνει.

Οι προσκεκλημένοι του EKA Hellas Summer Party ήταν οι επαγγελματίες της οικοδομικής βιομηχανίας, όπως οι αρχιτέκτονες, οι interior designers, οι διακοσμητές, οι μηχανολόγοι, και οι πολιτικοί μηχανικοί που γνωρίζουν και εμπιστεύονται την εταιρεία, αλλά και οι end users των προϊόντων της ΕΚΑ Hellas, εκπρόσωποι πολυεθνικών και μεγάλων εταιρειών. 

Η αποστολή της ΕΚΑ Hellas είναι η δημιουργία χώρων εργασίας στους οποίους ο εργαζόμενος δεν πρέπει να πάει να εργαστεί, αλλά θέλει να πάει να εργαστεί.  Σε αυτό το πλαίσιο, καταξιώνεται στον επαγγελματικό εργασιακό χώρο ως μία πρωτοπόρος και κυρίως καινοτόμος εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών που θα βοηθήσουν τους πελάτες της να δημιουργήσουν το ιδανικό γι’ αυτούς εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι εργαζόμενοι τους θα εργάζονται ευχάριστα και αποδοτικά.

«Το εργασιακό περιβάλλον αλλάζει δραματικά και προσαρμόζεται στα νέα “Θέλω” και ανάγκες των νέων γενεών. Ο χώρος εργασίας έχει πλέον μία μεγάλη δυναμική στην αλλαγή και στην δυνατότητα της αναπροσαρμογής των τεχνολογικών δεδομένων. Ο εργαζόμενος θέλει επιλογές στον χώρο και τον τρόπο εργασίας τους και εάν αυτές δεν του παραχωρηθούν τότε αισθάνεται δυσφορία. Όλα τα πιο πάνω θέμα και προκλήσεις τις γνωρίζουμε πολύ καλά και με την υποστήριξη των συνεργατών μας στο εξωτερικό μπορούμε να προσφέρουμε πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποστήριξη στον σχεδιασμό και υλοποίηση σύγχρονων εργασιακών χώρων» υπογραμμίζει ο κ. Κούζης.       


RELATED ARTICLES