Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo (Σπάτα Αττικής) θα βρίσκεται και η εταιρεία ISOMAT, στο Exhibition Hall 1 στη σειρά Β, 15-16 STANDS. 

Η ISOMAT συμμετέχει στο The Architect Show 4 (tAS) στις 10 & 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo (Σπάτα Αττικής)!

ΣΕΙΡΑ Β | 15-16 STANDS | ΕΧΗΙΒΙΤΙΟΝ HALL 1.

Στο the Architect Show 2022, η ISOMAT θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης :

  • 2 ολοκληρωμένα συστήματα για πισίνες τύπου παραλίας (beach-entry pools), το Sand Carpet και το Pool Flake Coating, που φιγουράρουν στην κορυφή των νέων αρχιτεκτονικών τάσεων, προσφέροντας μοναδικό, premium αισθητικό αποτέλεσμα, σε τέλεια εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.
  • τη vintage αισθητική του μωσαϊκού σε πιο μοντέρνα εκδοχή με το διακοσμητικό χυτό δάπεδο Terrazzo, το οποίο εξασφαλίζει μονολιθικές επιφάνειες και απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς.
  • το διακοσμητικό δάπεδο Flake Flooring, το οποίο προσδίδει μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνήθεις στεγανωτικές στρώσεις και ρητινικά δάπεδα, με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα εφαρμογής.
  • το αντιολισθηρό, υψηλής αισθητικής διακοσμητικό δάπεδο Stone Carpet, με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
  • την πρωτοποριακή βεντάλια για κτιριακές όψεις Facade, στην οποία παρουσιάζονται αγαπημένες σκούρες αποχρώσεις με την καινοτομία της COOL Technology. Οι 30 COOL σκούρες αποχρώσεις εξασφαλίζουν υψηλή ηλιακή ανακλαστικότητα και έτσι δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών στις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτιρίου το καλοκαίρι, ενώ παραμένουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.
  • πιστοποιημένα «πράσινα» προϊόντα και συστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα των κατασκευών και αποσκοπούν σε έργα με πράσινες πιστοποιήσεις.
  • ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευαστικών λύσεων για περιβάλλον BIM, που συμβάλλουν ενεργά στην ψηφιακή μετάβαση, εξασφαλίζοντας μείωση του κόστους, εγγυημένα χρονοδιαγράμματα, υψηλή ποιότητα παραδοτέων και άμεση συνεργασία μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών στην κατασκευή.

Οι λύσεις που παρέχουν τα προϊόντα ISOMAT λύνουν τα χέρια του αρχιτέκτονα, παρέχοντάς του απόλυτη σχεδιαστική ελευθερία, και ταυτόχρονα καινοτομούν ανάλογα με τη μοναδικότητα κάθε κατασκευαστικής περίστασης. Για τον λόγο αυτό αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για μελετητές και κατασκευαστές σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού, της κατασκευής και της λειτουργίας των έργων.

Το the Architect Show (tAS) είναι μια 2ήμερη διοργάνωση, που απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρίες που προάγουν την καινοτομία και την σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: https://thearchitectshow.gr/


RELATED ARTICLES

Η ALUMIL χορηγός σε ημερίδα για την αρχιτεκτονική πολιτική στην Ελλάδα