Ο οικιστικός κλάδος είναι ένας σημαντικός κρίκος του κατασκευαστικής βιομηχανίας και αναφέρεται στο design, την κατασκευή και την πώληση των κατοικιών. 

Η σύγχρονη κατοικία είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος να ζεις! Μέσω του design & της κατασκευής στοχεύει στη δημιουργία της εμπειρίας και του ευ ζην. 

Το όραμα των Residential Development Awards 2020, των πρώτων ελληνικών βραβείων που αναγνωρίζουν τη σχεδιαστική και τεχνική αρτιότητα στη δόμηση κατοικιών είναι να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στις κατασκευές και να αναδείξουν τις καινοτόμες κατοικίες. Παράλληλα, στοχεύουν στην προβολή πρωτοποριακών έργα και παρουσίαση σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών λύσεων.

Μέσω των βραβείων μπορούν να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και να ενισχυθεί το brand awareness των εταιρειών, μέσα απο ένα σημείο συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων του χώρου 

Αφορούν τους κύριους συντελεστές του construction industry: Κατασκευαστές, Αρχιτέκτονες, Μεσίτες, Developers

Τα βραβεία που φιλοδοξούν να γίνουν θεσμός στην οικιστικό κλάδο, ερχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να επιβραβεύσουν τη χρήση καινοτόμων κατασκευαστικών λύσεων με έμφαση στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, το experiemental design, τις εξελιγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν στη δόμηση.

 Ειδικά αυτή την περίοδο που διανύουμε, στοχεύουν να αναδείξουν την ελληνική ευρηματικότητα, καινοτομία, πρωτοπορία και να διατηρήσουν αναμμένη τη φλόγα του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας μας. 

Η Κριτική Επιτροπή των Residential Development Awards 2020, αποτελείται από κορυφαία στελέχη στο τομέα τους, που επισφραγίζουν την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας. Μπορείτε να δείτε εδώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Υποβολή Υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020. 

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε: 

Μέσω του site των βραβείων μπορείται να ενημερωθείτε για τις κατηγορίες βράβευσης, τα κριτήρια αξιολόγησης, τους όρους συμμετοχής και να υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας.

Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, αλλά και ανερχόμενες, γνώριμα αρχιτεκτονικά γραφεία, αλλά και νεοεισερχόμενα στο χώρο, από όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη επενδύσει στην προβολή των καινοτόμων έργων τους, μέσα από τα Residential Development Awards 2020. 

Με διοργανώτρια εταιρεία τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επικοινωνίας, τη Boussias Communications και υπό την Αιγίδα της Ένωσης Κατασκευαστών Ελλάδος, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων και τον Σύνδεσμο Κτηματομεσιτών, η συμμετοχή και η διάκριση στο διαγωνισμό αποτελούν τα κατάλληλα εργαλεία προβολής. 

Οι νικητές και οι συμμετέχοντες στα Residential Development Awards 2020, θα προβληθούν σε όλα τα επιχειρηματικά ενημερωτικά μέσα της Boussias, με αποκορύφωμα των βραβείων τη τελετή απονομής, όπου φιναλίστ, κριτές, συνεργάτες, συμμετέχοντες, ειδικοί προσκεκλημένοι, στελέχη της αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου θα συναντηθούν για να γιορτάσουν τους νικητές των βραβείων.


RELATED ARTICLES