Κατασκεύη και ανακαίνιση κατοικίας 10-10-10 | ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Η Επίκυκλος Κατασκευαστική, για ακόμη μία φορά ανατρέπει τα δεδομένα, εισάγοντας κάτι νέο και πρωτοποριακό στην κατασκευή και ανακαίνιση της κατοικίας.

To 10-10-10 έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αποκτήσετε σήμερα το σπίτι των ονείρων σας, εξασφαλίζοντας τις συνθήκες για να μην σας απασχολήσει τίποτα στα επόμενα 10 χρόνια.

Έτσι, στην Επίκυκλος, πάντα με επίκεντρο εσάς, από την αρχή μέχρι και 10 χρόνια μετά την παράδοση του έργου, σας προσφέρουμε:

  • 10 ΧΡΟΝΙΑ χρηματοδότηση έργου μέσω τράπεζας, ώστε να κάνετε σήμερα πραγματικότητα τα όνειρά σας, παρέχοντάς σας:

          – Δωρεάν αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας

          – Αυθημερόν ενημέρωση για το ποσό του δανείου και το επιτόκιο

          – Επιτυχία προέγκρισης δανείου άνω του 95% των αιτήσεων που προωθούνται

  • 10 ΧΡΟΝΙΑ επέκταση εγγύησης του έργου & ασφάλιση του χώρου σας, ώστε να εξασφαλίσετε μία άρτια, λειτουργική και ασφαλή κατοικία, παρέχοντάς σας:

          – Αναβάθμιση της εγγύησης της Επίκυκλος σε 10 έτη

          – Απόκτηση προνομιακού συμβολαίου ασφάλισης κατοικίας για κλοπή, πυρκαγιά και θεομηνία 10ετούς διάρκειας

          – Παροχή τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα κατοικίας για 10 έτη

  • 10 ΧΡΟΝΙΑ προνόμια κάρτας μέλους της Επίκυκλος, ώστε να είστε μέλος μιας ενεργής κοινωνίας απεριορίστων προνομίων, με:

          – Εξασφάλιση μοναδικών προσφορών σε υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμενων εταιρειών

          – Παροχή ειδικών εκπτώσεων σε μελλοντικές εργασίες ανακαίνισης από την Επίκυκλος

          – Δωρεάν προσκλήσεις σε εκδηλώσεις της πόλης μας και δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και δώρα που σχετίζονται με το σπίτι

Την επόμενη 10ετία η Επίκυκλος δεσμεύεται να είμαστε κοντά μας με διάρκεια και ουσία, φροντίζοντας εμάς και το σπίτι μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 50 69 099 και στο  info@epikyklos.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Επίκυκλος

___________________________________________________________________________________________________

Λίγα λόγια για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Η κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ γεννήθηκε από την ανησυχία της σε σχέση με το πως θα κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο και τη διαδικασία κατασκευής μία ευχάριστη εμπειρία για όλους. Η φιλοσοφία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εξυμνεί τον άνθρωπο, τον χώρο και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, γνωρίζοντας καλά πως ο άνθρωπος αλλάζει τον χώρο, αλλά και ο χώρος αλλάζει τον άνθρωπο.
Στα 11 χρόνια που η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ δραστηριοποιείται ενεργά στον κατασκευαστικό κλάδο, έχει υπηρετήσει με συνέπεια τις αξίες της μέσα από μία διαρκή παραγωγή έργων, καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 600 project επιφάνειας χώρου 90.000m2.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 3 πεδία του κατασκευαστικού κλάδου: την κατασκευή κατοικιών προς πώληση, τις κατασκευές και ανακαινίσεις για επαγγελματίες και επενδυτές και τις κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών για ιδιώτες.
Σκεπτόμενη έξω από το κουτί επενδύει σε συνεργασίες και συνέργειες, βλέποντας ευκαιρίες εκεί που δεν είναι άμεσα ορατές, δίνοντας έτσι υπεραξία στις υπηρεσίες και το έργο που προσφέρει στους πελάτες της.


RELATED ARTICLES