Αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, ΜΜΕ, σεφ και πολιτιστικοί παράγοντες παρευρέθηκαν, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στα εγκαίνια του νέου Καταστήματος Gruppo Cucine στη Λεωφόρο Κηφισίας 244 στο Χαλάνδρι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε επιμέλεια του Βασίλη Μπαρτζώκα και της Design Ambassador.

– Φωτογραφίες Nίκος Θωμάς για την Design Ambassador

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Gruppo Cucine στο Χαλάνδρι, ο Ceo της εταιρείας, Γιώργος Λεβεντάκης, μοιράστηκε με το κοινό το όραμα και τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης τονίζοντας πως το ανθρώπινο δυναμικό, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, η ευαισθησία και η διορατικότητα παραμένουν οι θεμέλιοι λίθοι της Gruppo Cucine από την ίδρυσή της έως και σήμερα.

 Η Gruppo Cucine εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, αντιπροσωπεύοντας ιταλικά εργοστάσια διεθνούς φήμης, καταφέρνοντας έτσι να συνδυάσει την κουλτούρα της ιταλικής μεσογειακής αισθητικής με τη νοοτροπία της γερμανικής αξιοπιστίας πάνω στην οποία έστησε την εταιρία ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Λεβεντάκης.   

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γευστική εμπειρία ιταλικών γεύσεων με ζωντανή μαγειρική στις κουζίνες του καταστήματος από τους σέφ του δειπνοσοφιστήριον, και υψηλής αισθητικής οινογνωσία από τον Wine Experience Designer Αρτέμιο Λαϊνά, σε μια όμορφη βραδιά εντός του καταστήματος αλλά και στον εξαιρετικά διαμορφωμένο κήπο υπό την υπόκρουση ιταλικής μουσικής.


RELATED ARTICLES