Τεχνικό σεμινάριο εφαρμογής εξωτερικής θερμομόνωσης από την Bioclima στην Κρήτη | Kraft Paints

Η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της BIOCLIMA, μέλος του Ομίλου Druckfarben, με συνέπεια προς την υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, πραγματοποίησε ακόμα ένα επιτυχημένο τεχνικό σεμινάριο, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Ιbis Styles στο Ηράκλειο της Κρήτης, με 70 συμμετέχοντες, επενδύοντας στους επαγγελματίες του κλάδου της θερμομόνωσης και στην εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου στην Κρήτη.

-Δελτίο τύπου

Μέσω της παρουσίασης των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, των πιστοποιήσεων και της σχετικής νομοθεσίας, σκοπός του σεμιναρίου ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχόντων, αλλά και η ανάπτυξη, σύσφιξη και διατήρηση σχέσεων με τους τοπικούς συνεργάτες στην Κρήτη.

Οι ομιλητές, στελέχη της εταιρείας, αναφέρθηκαν στις εξελιγμένες προϊοντικές κατηγορίες, όπως επισκευαστικά κονιαμάτα για επιφάνειες σκυροδέματος και σοβά και τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με όλους τους σύγχρονους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Κανονισμούς, για τη θερμομόνωση και πυροπροστασία των κτιριακών κατασκευών. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε ζωντανή παρουσίαση εφαρμογής υλικών θερμομόνωσης από ειδικό εφαρμοστή της Bioclima, καθώς και ενημέρωση για την προϊοντική σειρά κονιαμάτων της KRAFT Paints, παράλληλα με το θεωρητικό μέρος της παρουσίασης και δόθηκαν δώρα στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να εξελίσσουν το εκπαιδευτικό προφίλ της εταιρείας, με στόχο να στηρίζουν τους συνεργάτες και να εξελίσσουν τους επαγγελματίες του κλάδου, επιτρέποντας την υλοποίηση έργων με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση.

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.


RELATED ARTICLES