Συνέδριο Proptech-Digitalizing Real Estate_OTEAcademy - 05.07.23 | Boussias events

H BOUSSIAS Events διοργανώνει το συνέδριο Proptech – Digitalizing Real Estate στο ΟΤΕΑcademy, στις 05.07.23. H PropTech, συντομογραφία της τεχνολογίας ακινήτων Property Technology, είναι ο aggregator όλων των τεχνολογιών που αφορούν το κτίριο, κυρίως ως Asset: η προστιθέμενη αξία του, μετά τη κατασκευή. θα ακούσετε για όλα την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο 1ο αφιερωμένο Συνέδριο στην ψηφιακή μετάβαση του Real Estate PROPTECH – Digitalizing Real Estate στην OTEAcademy.

-Δελτίο τύπου

H PropTech, συντομογραφία της τεχνολογίας ακινήτων Property Technology, είναι ο aggregator όλων των τεχνολογιών που αφορούν το κτίριο, κυρίως ως Asset: η προστιθέμενη αξία του, μετά τη κατασκευή. Big data, Blockchain στις συναλλαγές, IoT, AI, Digital Twins & Data Driven Facility Management, ΒΙΜ, ConTech, drones, LegalTech, FinTech, Smart Home tech, Smart Buildings tech, Smart Cities tech, Welbeing data, Climate tech, Brokerage tech, Virtual Reality, PaaS, Hospitality Tech, E-Health tech – όλα είναι PropTech, και θα ακούσετε για όλα αυτά την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο 1ο αφιερωμένο Συνέδριο στην ψηφιακή μετάβαση του Real Estate PROPTECH – Digitalizing Real Estate στην OTEAcademy

 

Η PropTech θα μεταμορφώσει το δομημένο περιβάλλον και τον τρόπο λειτουργίας του Real Estate. Από την χρήση ΒΙΜ στη κατασκευή, στην εφαρμογή του blockchain για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στις συναλλαγές, στην άνοδο των έξυπνων κτιρίων που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) για να φέρουν επανάσταση στo Facility Management, ή τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης – μηχανικής μάθησης και Big Data για την κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων και του δομημένου περιβάλλοντος, οι πιθανές εφαρμογές PropTech είναι τεράστιες, σε μια εποχή μεταπανδημική και αντιπληθωριστική, που χρειάζεται κάθε προσπάθεια προστιθέμενης αξίας στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μιας εταιρείας και ενός οργανισμού Ακινήτων, και αυτό μόνο η χρήση τεχνολογίας στη διαχείριση ακινήτων το εξασφαλίζει.

Fifth Wall και Top notch PropTech experts, στο 1ο Συνέδριο PropTech!

Η Fifth Wall είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που επικεντρώνεται στην τεχνολογία για την παγκόσμια βιομηχανία ακινήτων και ο 1ος επενδυτής παγκόσμια στο PropTechO επικεφαλής της Fifth Wall στην Ευρώπη Miguel Nigorra Esteban θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 05.07.23 που θα κάνει την Keynote Ομιλία στο Συνέδριο PropTech – Digitalizing Real Estate και μαζί με την κορυφαία ειδικό στο PropTech Julia Arlt, θα συζητήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για το Real Estate στην Ελλάδα από τη μετάβασή του στη ψηφιακή εποχή.
Ο Ivo Van BreukelenPropTech Global Consultancy MIT/Harvard Lecturer, θα μοιραστεί insights από τη βάση δεδομένων του μόνου PropTech Consulting Group που επιχειρεί σε 4 ηπείρους την TPC, στην αγορά ακινήτων παγκόσμια και την ψηφιοποίησή της. Μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου PropTech στην Ελλάδα, Dirk Paelinck, και τον Michael Beckerman CEO CRETech της μεγαλύτερης κοινότητας ψηφιακής καινοτομίας στο Real Estate στο κόσμο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κορυφαίους ομιλητές να μεταφέρουν τη τελευταία λέξη της εξέλιξης της αγοράς ακινήτων και του PropTech, στο Συνέδριο PropTech της BOUSSIAS Events, στις 05.07.23.

Ποιους θα δείτε και για τι θα μιλήσουν

Η ατζέντα είναι υπό διαμόρφωση παρακολουθήστε τις εξελίξεις εδώ. Μέχρι σήμερα θα δείτε τους παρακάτω ομιλητές, να αναλύουν την PropTech για τα ελληνικά δεδομένα.

Στο 1ο μέρος σε Πάνελ Συζήτησης, κορυφαίοι εκπρόσωποι του Real Estate, θα αναλύσουν την υπάρχουσα κατάσταση, αναδεικνύοντας τη ψηφιακή μετάβαση του κλάδου, ως τη λύση στα προβλήματα της εποχής πολλαπλών κρίσεων: επιτοκίων, μεταπανδημικού μοντέλου εργασίας, ανάγκη ενεργειακής εξοικονόμησης και αποδοτικότητας, ανάγκη για προστιθέμενη αξία στον ανταγωνισμό με επιπρόσθετα οφέλη πχ. Ευζωΐας των ενοίκων κλπ.

Dirk Paelinck, President of the EU PropTech Association θα είναι ο 1ος Keynote Speaker του Συνεδρίου, να εξηγεί γιατί η PropTech είναι αναπόφευκτη για την πρόσθεση αξίας στα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Χωρίς τη ψηφιακή διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους, οι εταιρείες και οι οργανισμοί ακινήτων, θα δουν την αξία τους να μειώνεται, αναπόφευκτα.

Andrew Knight, Global Data & Tech Lead, Thought Leadership & Analytics, RICS, θα εξηγήσει πώς η PropTech θα οδηγήσει σε μια σταδιακή το data driven Facility Management.

Vivian C. Georgali, Head of Facility Management – Νοval Property, θα μας μιλήσει για το πώς η πρωτοποριακή διαχείριση εγκαταστάσεων, εφαρμόζεται μέσω PropTech.

James Kendall, Director of Enterprise Engineering at SwiftConnect που θα παρουσιάσει τα συστήματα ασφαλείας στο World Trade Center NY.

Ádám Korbuly, Founder, CTO of OrthoGraph – Serial Entrepreneur, Founder of ArchiFM σε μια διαφωτιστική ομιλία θα παρουσιάσει το ρόλο όλων των τεχνολογιών στο κτίριο, από το Σχεδιασμό (ΒΙΜ, Architectural Tech), στη Κατασκευή (ConTech), στη Λειτουργία του κτιρίου μετά τη κατασκευή και κυρίως: ως Asset στο Real Estate (Big data, Blockchain στις συναλλαγές, IoT, AI, Digital Twins & Data Driven Facility Management, drones, LegalTech, FinTech, Smart Home tech, Smart Buildings tech, Smart Cities tech, Welbeing data, Climate tech, Brokerage tech, Virtual Reality, PaaS, Hospitality Tech, E-Health tech) όπου η PropTech είναι η συνθήκη για την βέλτιστη λειτουργία και απόδοση κτιρίου. Ο Ádám κάνει πλήρως κατανοητή αυτή την αλληλουχία και τονίζει ότι δεν μιλάμε μόνο για κτίρια, αλλά για κάθε είδους εγκατάσταση, ακόμα και προμηθευτής ενέργειας, ή εργοστάσιο παραγωγής, όπου με την PropTech βελτιστοποιείται η υποστήριξη της διαχείρισης της μονάδας.

David Hueso Gutiérrez, CEO Spitogatos Insights – Founder TheFringe/LABS – Proptech – Data, μας μιλά για την ψηφιακή μετάβαση του Real Estate.

Pavlos Loizou, CEO – Ask Wire, θα μιλήσει για το πώς ο κλάδος των ακινήτων υφίσταται σημαντικό μετασχηματισμό, με τα ανοιχτά δεδομένα και την τεχνολογία PropTech να διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη βελτίωση των διαδικασιών λήψης αποφάσεων, στη μείωση του κόστους και στην αύξηση των εσόδων. Για τις τράπεζες, τους φορείς παροχής υπηρεσιών NPL και τους ασφαλιστές, η συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων είναι μόνο η αρχή. Με την οδηγία της ΕΕ για τα ανοιχτά δεδομένα και την αυξανόμενη ζήτηση για αναφορές ESG, τα ιδρύματα χρειάζονται πρόσβαση σε ακριβή και ενημερωμένα δεδομένα για τα ακίνητα και τις γύρω περιοχές. Επιπλέον, οι λύσεις proptech εξορθολογίζουν τις λειτουργίες, βελτιώνουν τη διαφάνεια, αυτοματοποιούν τις αποτιμήσεις και μειώνουν το κόστος.

Antonis Markopoulos, Co-founder & CEO, Prosperty θα παρουσιάσει τη πετυχημένη πορεία της Prosperty από startup σε scaleup σε ένα συναρπαστικό investment pitch μπροστά στο Πάνελ Επενδυτών για τις PropTech Startups όπου θα καθίσουν οι επενδυτές:

Spyridon Arsenis, Head of Business Innovation Development Unit – National Bank of Greece

George Saliaris-Fasseas, Operating Partner, Big Pi Ventures

Sotiris Papantonopoulos-Mantonopoulos, Partner Uni.Fund

Όπου θα κάνει τη Keynote Speech o Μιχάλης Δρίτσας, CEO Elevate Greece, παρουσιάζοντάς μας την

Και η λίστα μεγαλώνει!

Μη χάσετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στο ιστορικό 1ο Συνέδριο αφιερωμένο ειδικά στην μετάβαση του Real Estate στην αναπόφευκτη ψηφιακή εποχή.

Facts & Credits

Τίτλος συνεδρίου Proptech-Digitalizing Real Estate

Τοποθεσία OTEAcademy

Ημερομηνία 05.07.23 

Διοργάνωση Boussias Events

To 1ο επενδυτικό fund στο κόσμο και top experts, μιλούν στο 1ο Συνέδριο PropTech στην Ελλάδα!

 

 

 


RELATED ARTICLES

Η πρώτη τεχνική και επιστημονική ημερίδα στον κλάδο της κεραμοποιίας στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) και υπό την αιγίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ