Silver διάκριση για τον Όμιλο Druckfarben Hellas στα Manufacturing Excellence Awards | KRAFT Paints

Με τη διάκριση του Silver βραβείου βραβεύθηκε ο Όμιλος Druckfarben Hellas στα φετινά Manufacturing Excellence Awards 2023 της Boussias Events, τα κορυφαία βραβεία της ελληνικής βιομηχανίας, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις – πρότυπα τεχνολογικής αριστείας και καινοτομίας και αναγνωρίζοντας την εξέλιξη και καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας του Ομίλου με τη νέα προϊοντική κατηγορία κονιαμάτων της Kraft Paints.

-Δελτίο τύπου

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο Radisson Blu Park Hotel στο κέντρο της Αθήνας. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Ο Όμιλος Druckfarben ειδικεύεται στην παραγωγή μελανιών φλεξογραφίας και βαθυτυπίας στον κλάδο Μελανιών Εύκαμπτης Συσκευασίας. Επίσης, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων, κονιαμάτων με το εμπορικό σήμα Kraft Paints, καθώς και δομικά προϊόντα & Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης με το εμπορικό σήμα Bioclima®.

Ανταποκρινόμενη, λοιπόν, στις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, τις κοινωνικές επιταγές και τις περιβαλλοντολογικές ανάγκες, η Druckfarben στις αρχές του 2022 ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της επενδυτικής αυτής στρατηγικής με την κατασκευή δύο επιπλέον μονάδων παραγωγής, των έτοιμων τελικών επιχρισμάτων και μονάδας παραγωγής κονιαμάτων, με αποτέλεσμα την επιλεκτική καθετοποίηση της παραγωγικής δυνατότητας. Η νέα μονάδα έχει αναπτυχθεί με εστίαση στην καινοτομία, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη, με σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο.

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.