Η KRAFT Paints & Bioclima συμμετέχουν στο «The Architect Show 2023»,  το κορυφαίο premium event της αρχιτεκτονικής και του design, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου στο Athens Metropolitan Expo. Στόχος της KRAFT Paints & Bioclima, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο «The Architect Show», είναι να παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις και τα ολοκληρωμένα συστήματα που προσφέρει, ειδικά σχεδιασμένα για αρχιτέκτονες και designers. Βασισμένη πάντα στη φιλοσοφία των βιώσιμων λύσεων και εμπνευσμένη από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς,  ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες προκλήσεις και το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου.

-text by the authors

H KRAFT Paints θα είναι μέρος και τoυ «Wasted», μιας εικαστικής δημιουργίας που θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις, αρχής γενομένης το 2022 ως το 2024, με το σκεπτικό ότι μειώνουμε τα απόβλητα, επαναχρησιμοποιούμε τα υλικά και μειώνουμε τις εκπομπές άνθρακα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο τοίχος που επιμελήθηκε η KRAFT Paints πρεσβεύει τις παραπάνω αξίες και η εταιρία δηλώνει ότι «Αν οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, θα χρησιμοποιούσαν το χρώμα ως μία από τις γλώσσες επικοινωνίας τους για να εκφράσουν τα συναισθήματα του χώρου, αλλά και τη διαχρονική αξία τους. Η φιλοσοφία της KRAFT Paints στην επιλογή των χρωμάτων για την εγκατάσταση βασίζεται σε βιώσιμες πρακτικές. Η ποιότητα του προϊόντος και οι επιλεγμένες αποχρώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό κτιρίων και στον αστικό σχεδιασμό, ειδικά με την υφιστάμενη κατάσταση των αυξανόμενων θερμοκρασιών και των ανησυχιών για την κλιματική αλλαγή.»

Επιπλέον, στο booth G13 της έκθεσης η KRAFT Paints θα εστιάσει στα παρακάτω:

H Bioclima θα εστιάσει στα παρακάτω:

  • EPD των συστημάτων ClimaWall & ClimaRoof
  • Φινιρίσματα και κοκκομετρίες των προϊόντων ClimaTop
  • Τεχνική Υποστήριξη και επιπλέον υπηρεσίες που παρέχοντα κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών έργων

Τα δύο brands θα παρέχουν πληροφορίες για όλη την προϊοντική τους γκάμα και πώς συμβάλλουν στις πράσινες αξιολογήσεις κτιρίων (LEED, BREEAM, WELL). Επίσης, θα παρουσιαστούν εμβληματικά έργα στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί λύσεις των brands και θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής νέων αρχιτεκτονικών έργων για να ενταχθούν στη συλλεκτική έκδοση Τ3.

H KRAFT Paints & Bioclima υποστηρίζουν τις προσπάθειες των επαγγελματιών του κλάδου, από τον αρχιτέκτονα έως τον κατασκευαστή, με μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, επιβλέψεων, προτάσεων και προσφορών. Όραμα είναι να αποτελούν στρατηγικό συνεργάτη, ώστε  να εξελίσσουν συνεχώς τον κλάδο  προς τη δημιουργία πιο πράσινων πόλεων και πιο υγιεινών κατοικιών (indoor air comfort).
Σας περιμένουν στο Athens Metropolitan Expo στην Αίθουσα 4, stand G13 ή κλείστε ραντεβού με το τεχνικό τμήμα για να σας επισκεφτεί τα γραφεία σας ή απευθείας σε κάποιο κατασκευαστικό σας έργο.

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.


RELATED ARTICLES