Αποκτήστε τα έπιπλα κουζίνας σας από την Gruppo Cucine τώρα και εξ αποστάσεως με την συμβολή ενός εξειδικευμένου συμβούλου.

Η Gruppo Cucine γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει τη μοναδική υπηρεσία σχεδιασμού της κουζίνας σας σε πραγματικό χρόνο.

Μέχρι 30/4 η εταιρεία προσφέρει 40% έκπτωση για online παραγγελίες μέσω της εφαρμογής LIVE DESIGN.

Ο σχεδιασμός της κουζίνας σας αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα όταν πρόκειται για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας είναι σημαντικός για τη δημιουργία ενός άνετου και λειτουργικού χώρου και ταυτόχρονα για να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας, καθώς μπορεί να γίνει ο χώρος όπου τα όνειρα και οι ιδέες σας παίρνουν μορφή.

Για τον σχεδιασμό της κουζίνας σας, υπάρχουν πολλοί παράμετροι τους οποίους θα πρέπει να συνυπολογίσετε, όπως το μέγεθος των χώρων που θα χρειαστείτε, το είδος και τη διάταξή τους.

Η Gruppo Cucine, με μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό κουζίνας επεκτείνει τη δράση της, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και υποστηρίζοντας την ενέργεια #ΜένουμεΣπίτι, προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα σχεδιασμού της κουζίνας τους σε ζωντανή σύνδεση.

Στην Gruppo Cucine προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα ιταλικά σχέδια, προσεκτικά επιλεγμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Από τον δωρεάν σχεδιασμό επίπλων της κουζίνας και την επακριβή κοστολόγηση, μέχρι την ταχύτατη, καθαρή και προσεκτική τοποθέτηση, η Gruppo Cucine φροντίζει ώστε κάθε βήμα της διαδικασίας να σας φέρνει πιο κοντά στο περιβάλλον που ονειρεύεστε για εσάς και τους αγαπημένους σας

Μπορείτε να συναντήστε δωρεάν σε live σύνδεση τους έμπειρους σχεδιαστές της Gruppo Cucine και να σχεδιάσουν για εσάς ακολουθώντας τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις κατευθύνσεις σας. Η υπηρεσία εξ αποστάσεως σχεδιασμού είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μια κάτοψη της κουζίνας τους ή μια δικής τους απλή επιμέτρηση και να αναγράψουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ο σύμβουλος διακόσμησης της εταιρείας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε λεπτομέρειες που αφορούν τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Με την ολοκλήρωση του σχεδίου σας, μπορείτε να συνδεθείτε live με τον σύμβουλο διακόσμησης για να σας παρουσιάσει το σχέδιο της κουζίνας σας.

Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία, σαν την παρακολούθηση ενός βίντεο στο YouTube. 

Σας δίδεται ο επιμετρημένος προϋπολογισμός και η τελική αξία της κουζίνας σας και η αποστολή γίνεται σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. 

Mέχρι 30/4 οι πελάτες της Gruppo Cucine επωφελούνται από έκπτωση 40% στις online παραγγελίες μέσω της εφαρμογής LIVE DESIGN.


Η Gruppo Cucine αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει τη μοναδική υπηρεσία σχεδιασμού της κουζίνας σας σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε:

  • Χρόνο: Γιατί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να γίνει η παρουσίαση χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα της Gruppo Cucine.
  • Χρήματα: Γιατί έτσι αποφεύγετε το κόστος των μεταφορικών σας.

Η εν λόγω υπηρεσία διευκολύνει ιδιαίτερα οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις. Έτσι, όλη η οικογένεια μπορεί να παρακολουθήσει από το σπίτι της και να συμμετέχει στον σχεδιασμό της κουζίνας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για τον σχεδιασμό της κουζίνας σας μέσω email στο info@gruppocucine.gr είτε τηλεφωνικά, καλώντας στα: 215.2152000, 215.2152227, 215.2152228, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση σχεδιασμού μέσω βίντεο.


RELATED ARTICLES