ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΑΚΤΟ Art & Design Show 2023. Η μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση για τις τέχνες και το design έρχεται στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα! Η ετήσια, καθιερωμένη γιορτή του ΑΚΤΟ έρχεται, και φέτος, να ξεναγήσει το ευρύ κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στο campus του ΑΚΤΟ στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου στις 18:00, καθώς και στο Αthens campus του ΑΚΤΟ, την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 18:00.

-Δελτίο τύπου

Παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design και καταλαμβάνοντας συνολική έκταση 7.500τ.μ., το Art & Design Show 2023 αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα σπουδαστική έκθεση Art & Design. Περιλαμβάνει δημιουργίες σπουδαστών & σπουδαστριών όλων των προγραμμάτων σπουδών, τα οποία εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

  Στο Art & Design Show παρουσιάζονται έργα:

Graphic Design / Interior Design / Comics Cartoon / Fashion Design / Animation Fine Art / Product Design / Photography / Game Design 

Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London. Η έκθεση Αrt & Design Show 2023 δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design, να συναντηθεί με καθηγητ@ς, σπουδαστ@ς και τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας ΑΚΤΟ και να πάρει μια “γεύση” για την εμπειρία να (σπουδά)ζεις σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

Μετά τα εγκαίνια, θα ακολουθήσει party, με art & design διάθεση, dj set και drinks. H είσοδος στο event είναι ελεύθερη.

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Θεσσαλονίκης στο 2310221231 και με τη Γραμματεία της Αθήνας στο 2105230130


RELATED ARTICLES