ΑDM 2022: Η αρχιτεκτονική της καλοπέρασης | Η νέα έκδοση της Lifo και της Design Αmbassador.

Η νέα συνεργασία της Lifo με τη Design Ambassador είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του τεύχους “ADM/Η αρχιτεκτονική της καλοπέρασης”. Πρόκειται για μια έκδοση που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2022 και στις σελίδες της θα φιλοξενεί όλες τις νέες τάσεις, προτάσεις και πρόσωπα στα πλαίσια του τουρισμού, υπό το πρίσμα του design και της αρχιτεκτονικής.

Hospitality design atmospheres

H νέα ειδική έκδοση της Lifo και της The Design Ambassador είναι αφιερωμένη στην απόλαυση του hospitality και την εμπειρία του design και της αρχιτεκτονικής.

Mετά από δύο χρόνια εσωστρέφειας λόγω πανδημίας, η επιστροφή στην κανονικότητα είναι βέβαιο πως θα συνοδεύεται από μια ταξιδιωτική και τουριστική έκρηξη. Την ίδια ώρα, γίνεται έντονα ορατό το σημείο που η οικονομία και οι επενδύσεις, με την καλή ζωή και την αναψυχή – περιοχές φαινομενικά αντίθετες – συναντιούνται.

Το νέο ειδικό τεύχος “ADM/Η αρχιτεκτονική της καλοπέρασης” εξερευνά το νέο τοπίο στον τουρισμό και την ανάπτυξη υπό το πρίσμα της καλής ζωής, του τόπου και του design.

Είτε ως «μεγάλο στοίχημα», είτε ως πραγματικός ελεύθερος χρόνος, η ευζωία, ο τουρισμός, και τα ταξίδια συγκινούν, γίνονται πιο inclusive και προσκαλούν σε συμμετοχή τους πάντες.

Στις σελίδες του “ADM/Η αρχιτεκτονική της καλοπέρασης” πρωταγωνιστούν oι νέες μεγάλες αφίξεις του ξενοδοχειακού χάρτη, τα experiential concepts στον τόπο του ξενοδοχείου, η έννοια του «δημοκρατικού» design σε προσιτά city hotels, τα ξενοδοχεία «νησίδες» καλοπέρασης για locals και ταξιδιώτες και οι νέοι τουριστικοί προορισμοί χάρη στο design. Το τεύχος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις λίστες του ΑDM – Best in holiday houses, villas, hotels, properties, experiences και φιλοξενεί τα ονόματα που αλλάζουν τα πρόσωπα των πόλεων/starchitects/Hospitality Design Stars/κατασκευαστικές και επενδυτές.

Η ειδική έκδοση θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για περισσότερο διάλογο, τη στιγμή που ένα νέο τοπίο δημιουργείται και να παρουσιάσει τον νέο κόσμο του τουρισμού και του easy living υπό το πρίσμα του design, της αρχιτεκτονικής, της επιχειρηματικότητας, του οράματος των thought leaders, αλλά και των επιχειρηματιών που πρωταγωνιστούν με έργα, ιδέες, καινοτόμες προτάσεις και στρατηγικές.

Η τρίτη εκδοτική συνέργεια της Lifo και της Design Ambassador θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022 και θα διανεμηθεί μέσω του δικτύου της Lifo σε αυξημένο τιράζ και με premium αποστολές σε λίστα επιδραστικών προσωπικοτήτων, φορέων και επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


RELATED ARTICLES