Το Archisearch σας καλεί να ανεβάσετε στα social media [Facebook, Twitter, Instagram] τα πιο εμπνευσμένα και πρωτότυπα moodboards!

– Προθεσμία: 15 Μαρτίου 2019


Η δημοσίευση θα πρέπει να συνοδεύετε από τα hashtags:
#materiality #MATERIALITYNOW #MaterialsMuseum #materials #tAS #tAS19#Archisearch #DesignAmbassador #inmind  #furnituregallery #foss #varelas#GC #epikyklos #kanelli #tsaousoglou
και τα καλύτερα moodboards θα αναδημοσιευτούν από το Archisearch.gr & το Archisearch Paper Edition, ενώ θα κερδίσουν και δώρα που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Τι είναι ένα moodboard

Η ακριβής μετάφραση του moodboard είναι πίνακας διάθεσης (sic), ένα «collage» ιδεών σχεδιασμού, προϊόντων, χρωμάτων ή άλλων εμπνεύσεων, που μπορεί να είναι χρήσιμα κατά τη διαδικασία του σχεδιασμού για να δηλώσουν την ιδέα ή τη “διάθεση” (“mood”) της σχεδιαστικής σκέψης εκείνης της στιγμής.

DEDA & ARCHITECTS

Το moodboard μπορεί να αποτελέσει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να δοθεί μια αίσθηση για το project πριν από την πλήρη ανάπτυξη του σχεδίου, ακόμη και σε πολύ πρώιμα στάδια, όταν έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστες πραγματικές εργασίες σχεδίασης, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να φανταστούν το ολοκληρωμένο έργο.

Οι “πίνακες διάθεσης” μπορεί να είναι, επίσης, ένας αποτελεσματικός τρόπος παρουσίασης αυτών των ιδεών σε πελάτες. 

MARINA SFAKIANAKI

Τα moodboards μπορούν να γίνουν σχεδόν τρισδιάστατα, τοποθετώντας σε αυτά, πέρα από εικόνες και σκίτσα,  δείγματα δαπέδων, θυρών, κουρτινών, πλακιδίων, χρωμάτων, χειρολαβών θυρών και άλλα.  

HOUSE OF THE HOME
  •  Βρείτε τα στοιχεία που θα σας εμπνεύσουν
  • Συνθέστε το moodboard σας
  • Ανεβάστε στα social media [Facebook, Twitter, Instagram] τα πιο εμπνευσμένα και πρωτότυπα moodboards με τα hashtags:
    #materiality #MATERIALITYNOW #MaterialsMuseum #materials #tAS #tAS19#Archisearch #DesignAmbassador#inmind  #furnituregallery #foss #varelas#GC #epikyklos #kanelli #tsaousoglou


RELATED ARTICLES