Με αφορμή τα Archisearch Portfolio Reviews και στα πλαίσια του Archisearch Career Week, ο Βασίλης Μπαρτζώκας, ιδρυτής του Archisearch.gr & της Design Ambassador,  φιλοξενεί καταξιωμένους αρχιτέκτονες για να αφηγηθούν τη διαδρομή τους, τις εμπειρίες τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά που θεωρούν σημαντικά σε ένα νέο αρχιτέκτονα. 

 

#13 Μαρίκα Μαυρολέων, A&M Architects

Σάββατο 16 Μαϊου:  Link 1  2

#12 Πάνος Παρθένιος – PARTHENIOS ARCHITECTS 

Παρασκευή 15 Μαϊου:  Link 1  2

#11 Κατερίνα Κοτζιά & Κορίνα Φιλοξενίδου – Κ&Κ Architects

Πέμπτη 14 Μαϊου:  Link 1  2

#10 Μαριος Τσιλιάκος, Associate Partner ARD Group, Foster + Partners


Τετάρτη 13 Μαϊου:  Link 1  2

#9 Γιάννης Δουρίδας – RC TECH


Τρίτη 12 Μαϊου:  Link 1  2

#8 Ηλίας Παπαγεωργίου – PILA Studio

Δευτέρα 11 Μαϊου:  Link 1  2

#7 Δημήτρης Κολώνης & Ζέττα Κοτσιώνη –  Degree Zero Architects / ex. Associate Architect στο γραφείο ZAHA HADID ARCHITECTS

Κυριακή 10 Μαϊου:  Link 1  2

#6 Μαρία Παπαφίγκου – Pieris Architects

Η Μαρία Παπαφίγκου, partner του γραφείου OOAK Architects, φιλοξενείται στο 6ο επεισόδιο, με αφορμή τα Archisearch Portfolio Reviews, στα πλαίσια του Archisearch Career Week και μας μιλά για την ταυτότητα του γραφείου, την παρουσία του σε Αθήνα, και Σουηδία και δίνει συμβουλές στους νέους αρχιτέκτονες.  

#5 Στέλλα Πιερή – Pieris Architects

#4 Ρία Βογιατζή – Elastic Architects

#3 Μιχάλης Μαυρολέων – A&M Architects

Ο Μιχάλης Μαυρολέων, αρχιτέκτονας και ιδρυτής της A&M Architects μιλά σχετικά με την πορεία του, τα πρώτα βήματα όταν έστηνε ένα γραφείο 60 περίπου + ανθρώπων σήμερα με έργα εκτός από την Ελλάδα σε Αίγυπτο, Κωνσταντινούπολη, Dubai, Ουγγαρία και πελάτες όπως ο ΟΠΑΠ, MICROSOFT, PFIZER, CITI, EXPEDIA, STOIXIMAN. Τι προσέχει όταν βλέπει Portfolios Αρχιτεκτόνων που θέλουν να εργαστούν στην εταιρεία του; Τι θεωρεί σημαντικό στη δουλειά τους και τον χαρακτήρα τους;  Ποια είναι τα λάθη που κάνει ένας νέος επαγγελματίας;

#2 Τάσος Γεωργαντζής – Urban Soul Project

O Τάσος Γεωργατζής, ιδρυτής του γραφείου Urban Soul Project φιλοξενείται στο δεύτερο Podcast και μας μιλά για την διαδρομή του, τις εμπειρίες του καθώς και για τις ποιότητες που θεωρεί σημαντικές σε έναν νέο αρχιτέκτονα.
Ένα γραφείο το οποίο ξεκίνησε μέσα στην κρίση και από 2 άτομα έχει φτάσει σήμερα τα 46 και παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λονδίνο.

#1 Αριστείδης Ντάλας – Aristides Dallas Architects

O Αριστείδης Ντάλας, ιδρυτής του γραφείου Aristides Dallas Architects εγκαινιάζει το πρώτο μας Podcast, με αφορμή τα Archisearch Portfolio Reviews, στα πλαίσια του Archisearch Career Day και μας μιλά για την διαδρομή του, τις εμπειρίες του καθώς και για τις ποιότητες που θεωρεί σημαντικές σε έναν νέο αρχιτέκτονα. 

 

Για να ακούσετε τα Αrchisearch Talks στο Spotify πατήστε εδώ ή εδώRELATED ARTICLES