5 Καινοτόμες ιδέες από τη Steelcase για καλύτερη εργασιακή εμπειρία | Eka Hellas

Οι νέες λύσεις από τη Steelcase, δίνουν στους ανθρώπους που εργάζονται σε γραφειακούς χώρους, αυτό που χρειάζονται και περιμένουν.

Μετά από μήνες εργασίας από το σπίτι, οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα τι χρειάζονται και θέλουν από τους χώρους εργασίας τους. Κουρασμένοι και εξαντλημένοι, περνούν τις ημέρες τους με συναντήσεις στο Zoom back-to-back ενώ παράλληλα έχουν να αχοληθούν με την οικογένεια και τις δουλειές του σπιτιού, ανυπομονώντας να επιστρέψουν στο γραφείο και να επανασυνδεθούν με τους συναδέλφους τους αυτοπροσώπως. Αλλά παράλληλα περιμένουν να βιώσουν τα οφέλη του σπιτιού και στο γραφείο.

Δηλαδή, περισσότερη αυτονομία, περισσότερη ευελιξία και περισσότερο έλεγχο. Δεν θέλουν να επιστρέψουν στον ίδιο χώρο εργασίας από τον οποίο έφυγαν. Περιμένουν μια καλύτερη εργασιακή συνθήκη.

Το καλύτερο, απαιτεί από τις εταιρείες και τους οργανισμούς να επανεξετάσουν τους χώρους εργασίας τους και να λύσουν ένα νέο, διαφορετικό σύνολο αναγκών. Η ασφάλεια, φυσικά, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, αλλά οι οργανισμοί θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν μερικά ακόμα ζητήματα, όπως η ιδιοκτησία στο χώρο εργασίας, η παραγωγικότητα, η άνεση και ο πλήρης έλεγχος του περιβάλλοντος τους. Θα χρειαστούν νέες λύσεις για νέα μοντέλα εργασίας που θα αποβλέπουν στην  ατομικότητα σε κλειστούς χώρους, παρέχοντας στα άτομα οπτική και εδαφική προστασία της ιδιωτικής ζωής και την επιλογή να συνεργάζονται περισσότερο στο ύπαιθρο, όπου θα μπορούν να νιώθουν την αίσθηση της ασφάλειας και να προσαρμόζουν εύκολα τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Steelcase εργάζονται σε καινοτόμες λύσεις προϊόντων, για να ανταποκριθούν στις παραπάνω νέες ανάγκες και προσδοκίες των εργαζομένων. Σας παρουσιάζουμε πέντε νέα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εργασιακή εμπειρία καλύτερη.

Reimagined Retreats

NEW PRODUCTS AND SOLUTIONS SHOWN HERE INCLUDE STEELCASE WORK TENTS – POD TENT, STEELCASE TURNSTONE SIMPLE LOUNGE CHAIR, MICROSOFT SURFACE HUB 2S 85”, STEELCASE ROAM 85” FLOOR SUPPORTED WALL MOUNT.

Ακόμα και πριν από την πανδημία, οι άνθρωποι αγωνίστηκαν να βρουν την ιδιωτικότητα τους στην εργασία. Οι Steelcase Work Tents επιλύουν αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας στους ανθρώπους μια σειρά ευέλικτων και συναρπαστικών λύσεων προστασίας της ιδιωτικής ζωής – από απλές οθόνες έως μικρές, κλειστές δομές – συμβάλουν θετικά στο φαινόμενο της απόσπασης προσοχής.

Define Your Destination

NEW PRODUCTS AND SOLUTIONS SHOWN HERE INCLUDE STEELCASE FLEX ACTIVE FRAMES, COALESSE MARIEN152 CONFERENCE CHAIR, WEST ELM WORK GREENPOINT MEETING TABLE, STEELCASE TURNSTONE PIVOT SCREEN, MATTIAZZI SHE SAID STOOL.

Οι ομάδες λειτουργούν καλύτερα όταν έχουν ένα μέρος να αποκαλούν σπίτι. Τα Steelcase Flex Active Frames, μπορούν να κάνουν κάθε χώρο παραγωγικό και “σπιτικό” για ομάδες στο ένα γραφείο με διάταξη Open Plan. Μια σειρά υλικών και προσαρμόσιμων διαμορφώσεων σάς επιτρέπουν να το κάνετε δικό σας. Το multimodal space υποστηρίζει μια μεγαλύτερη ομάδα στο τραπέζι συνάντησης West Elm Work Greenpoint, ενώ κάποιος μπορεί να εργάζεται μόνος του στο τραπέζι όρθιου ύψους.

Chair of Choice

NEW PRODUCTS AND SOLUTIONS SHOWN HERE INCLUDE STEELCASE FLEX ACTIVE FRAMES, COALESSE MARIEN152 CONFERENCE CHAIR, WEST ELM WORK GREENPOINT MEETING TABLE, MATTIAZZI SHE SAID STOOL.

Στο σπίτι, πολλοί άνθρωποι αγωνίστηκαν για να καταφέρουν να είναι άνετοι ενώ εργάζονται – αναφέροντας την έλλειψη εργονομικής υποστήριξης ως ζήτημα στην πρόσφατη έρευνα που διεξαχθεί από τη Steelcase. Το Marien152 Seating παρέχει άνεση και υποστήριξη στις αίθουσες συνεδριάσεων με homy αίσθηση. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Coalesse Design Group και τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Arik Levy, η συλλογή Marien152 μπορεί εύκολα να εξατομικευτεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών χρώματος, μορφής και υλικού.

Ready. Set. Go.

NEW PRODUCTS AND SOLUTIONS SHOWN HERE INCLUDE MICROSOFT SURFACE HUB 2S 85”, STEELCASE ROAM 85” MOBILE STAND, STEELCASE FLEX ACTIVE FRAMES, MATTIAZZI BRANCA STOOL, TOM DIXON COPPER ROUND PENDANT.

Σε αυτό το στούντιο, αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ρέει. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για brain Storming. Η συλλογή Steelcase Flex δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να προσαρμόσουν το χώρο τους όπως επιθυμούν ώστε να συνεργαστούν και να προωθήσουν τις ιδέες τους. Η βάση στήριξης Steelcase Roam για το Microsoft Surface Hub 2S 85 ″ κρατά τους ανθρώπους ενεργούς, αφού μπορούν να κινούνται μέσα στο χώρο και δίνει στις ομάδες την ελευθερία να συνεργάζονται οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η μεγαλύτερη κλίμακα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η περισσότερη συνεργασία συμβαίνει εξ αποστάσεως. Δηλαδή, επιτρέπει πιο ισότιμη συμμετοχή από όλους.

Comfortable Concentration

NEW PRODUCT SHOWN HERE: ORANGEBOX COPPICE WORKBOOTH.

Έχοντας εργαστεί στο σπίτι, πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να επιθυμούν την ανάγκη τους για ιδιωτικότητα. Οι ανώτερες ιδιότητες απορρόφησης ήχου του Orangebox Coppice workbooth παρέχουν το απόρρητο που χρειάζεστε για να συγκεντρωθείτε σε ότι κάνετε, να ξεφύγετε ή να καλέσετε κάποιον για μια σύσκεψη. Δημιουργήστε ένα αυτόνομο προσωπικό καταφύγιο ή μια ομάδα από θαλάμους συγκέντρωσης με ευκολία στην τοποθέτηση και αναδιαμόρφωση, εξαρτήματα  που σας προστατεύουν από το θόρυβο και τους περισπασμούς σε πολυάσχολο ανοιχτό γραφείο.

Πηγή άρθρου: Steelcase

Ανακαλύψτε περισσότερα Office Solutions, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2112120820 ή μέσω e-mail στο info@ekahellas.com


RELATED ARTICLES