Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ενώνει τις δυνάμεις της με την COCO-MAT

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας με την υπογραφή των εταιρειών ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και COCO-MAT!

H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, με όραμα έναν πιο όμορφο κόσμο, αναδεικνύει μέσα από τα έργα της τον άνθρωπο και το κτίσμα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. ‘Εχοντας σαν κοινό στόχο το ευ ζην, ενώνει τις δυνάμεις της με την κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ύπνου COCO-MAT, οδηγώντας ένα βήμα παρακάτω την αναβάθμιση του νέου σας σπιτιού!

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία της στην κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών, καθώς και η διαρκής αναζήτηση της καινοτομίας και της εξέλιξης, έχει οδηγήσει στο να προσεγγίζει ολιστικά κάθε έργο για ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό και με διάρκεια στο χρόνο.

Εμπλουτίζοντας την εμπειρία «ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ», σε κάθε ολική ανακαίνιση ή κατασκευή κατοικίας, δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να επωφεληθεί από τις ειδικές τιμές των ολοκληρωμένων χειροποίητων συστημάτων ύπνου της COCO-MAT. Μέσα από μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία οι άνθρωποι της COCO-MAT και οι αρχιτέκτονες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, θα βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός.

Επιπλέον, πριν λάβει κανείς την τελική του απόφαση, θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των συστημάτων COCO-MAT, απολαμβάνοντας το «Τhe COCO-MAT Sleep Test»,  μία μοναδική εμπειρία ύπνου και φιλοξενίας, σε ένα από τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία της COCO-MAT στην καρδιά της Αθήνας! 

Με κοινή φιλοσοφία που συνίσταται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και η COCO-MAT συνυπογράφουν το σπίτι των ονείρων σας, ολοκληρώνοντας την εμπειρία της άρτιας, ποιοτικά και αισθητικά, κατασκευής, με τα καλύτερα προϊόντα, για έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

Λίγα λόγια για την COCO-MAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στο όραμα να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ύπνου, σε χειροποίητα στρώματα που κατασκευάζονται από φυσικά υλικά. Συνεπώς, η COCO-MAT δεν εμπνέεται απλώς από τη «φύση», αλλά βασίζεται στη φιλοσοφία “Sleep on Nature”: δηλαδή στη δημιουργία και την προώθηση του φυσικού ύπνου.

Από τότε, η COCO-MAT έχει εδραιωθεί παγκοσμίως ως εμπορικό σήμα και ως πρωτοπόρος στον τομέα του φυσικού ύπνου, με αυξανόμενη παρουσία σε μεγάλες πόλεις 22 χωρών και με πάνω από 110 καταστήματα σε όλον τον κόσμο έως τώρα. Επιπλέον, έχει εξοπλίσει περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει σημαντικές συνεργασίες B2B με εταιρείες όπως η Etihad Airways και η Latam Airlines, οι οποίες παρέχουν τα φυσικά στρώματα COCO-MAT στις premium θέσεις τους.

Λίγα λόγια για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Η εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ γεννήθηκε από την ανησυχία της σε σχέση με το πως θα κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο και τη διαδικασία κατασκευής μία ευχάριστη εμπειρία για όλους. Η φιλοσοφία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εξυμνεί τον άνθρωπο και το χώρο, τον τρόπο που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, γνωρίζοντας καλά πως ο άνθρωπος αλλάζει τον χώρο, αλλά και πως ο χώρος αλλάζει τον άνθρωπο.
Στα 11 χρόνια, που η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ δραστηριοποιείται ενεργά στον κατασκευαστικό κλάδο, έχει υπηρετήσει με συνέπεια τις αξίες της, μέσα από μία διαρκή παραγωγή έργων, καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 600 project επιφάνειας χώρου 90.000m2.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 3 πεδία του κατασκευαστικού κλάδου: την κατασκευή κατοικιών προς πώληση, τις κατασκευές και ανακαινίσεις για επαγγελματίες και επενδυτές και τις κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών για ιδιώτες.
Σκεπτόμενη έξω από το κουτί επενδύει σε συνεργασίες και συνέργειες, βλέποντας ευκαιρίες εκεί που δεν είναι άμεσα ορατές, δίνοντας έτσι υπεραξία στις υπηρεσίες και το έργο που προσφέρει στους πελάτες της.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την Επίκυκλος, στο 210 50 69 099 ή στο  [email protected]

 


RELATED ARTICLES