Η πολυτέλεια της γαλλικής haute couture συναντά τον δυναμισμό των SUV | DS 3 CROSSBACK

Η πολυτέλεια της γαλλικής haute couture συναντά τον δυναμισμό των SUV, από την DS

Η τεχνική ραφής «Pearl» και το σαγηνευτικά απαλό δέρμα Nappa αναδεικνύουν το σαλόνι του DS3 CROSSBACK σε σύγχρονο έργο τέχνης.

Το Urban SUV DS 3 CROSSBACK συνδυάζει τον επιβλητικό δυναμισμό με την εκλεπτυσμένη κομψότητα που συναντάται στις γαλλικές επιδείξεις υψηλής ραπτικής. Στον πυρήνα της μοναδικής αίσθησης που αποπνέει βρίσκονται οι ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, οι οποίες το αναδεικνύουν σε πολυτελές αριστούργημα σε τέσσερις τροχούς.

Στο σαλόνι του DS 3 CROSSBACK η έμπνευση από τη haute couture γίνεται εμφανής μέσα από τη χρήση δέρματος «Nappa». Προκειμένου να ανταποκρίνεται στα υψηλά μας στάνταρ, το δέρμα περνά από 21 στάδια επεξεργασίας, στα χέρια μιας ομάδας εξειδικευμένων τεχνιτών με πολυετή εμπειρία. Μονάχα το προϊόν κορυφαίων προμηθευτών καταλήγει στο σαλόνι του DS 3 CROSSBACK για να μπορούμε να εγγυηθούμε άψογη υφή, εξαιρετική οσμή και απόλυτα ζωηρό χρώμα. Τα πολυτελή καθίσματα γίνονται ακόμα πιο άνετα με την καπιτονέ τεχνοτροπία «Watchstrap» που είναι εμπνευσμένη από το σχήμα των “μπρασελέ” των ρολογιών.

Ο εσωτερικός διάκοσμος ολοκληρώνεται με μια τεχνική ραφής δανεισμένη από την υψηλή ραπτική. Το όνομα αυτής, «Pearl» και έμπνευσή της, το σχήμα των μαργαριταριών. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μία σταθερή, όμορφη ραφή. Είναι μια διακοσμητική λεπτομέρεια που μοιάζει με μικροσκοπικές πέρλες σε κλωστή, και αντανακλά το βάθος της πολυτέλειας που διακρίνει το DS 3 CROSSBACK. Έτσι, το απόλυτο Urban SUV σάς προσφέρει premium οδηγική εμπειρία που διεγείρει τις αισθήσεις.

Ως αριστούργημα της haute couture, ο σχεδιασμός των δερμάτινων επιφανειών του DS 3 CROSSBACK δεν ήταν μία διαδικασία επιφανειακή και βιαστική, αλλά ένα ταξίδι υψηλής αισθητικής και τεχνογνωσίας που διήρκησε 5 ολόκληρα χρόνια. Το αποτέλεσμα δικαιώνει όχι μόνο την ομάδα της DS αλλά και όλους όσους θα βιώσουν την εμπειρία του SUV. Γίνετε και εσείς μέλος του δυναμικού, πολυτελούς κόσμου του DS 3 CROSSBACK.

Μάθετε πώς εδώ.


RELATED ARTICLES