DESIGNLOBBY.CN | ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

To designlobby.cn είναι η πιο πρόσφατη επιχειρηματική δραστηριότητα του γνωστού στο χώρο του design, Βασίλειου Π. Μπαρτζώκα της CARTECO, σε συνεργασία με μία επιτυχημένη ομάδα διακεκριμένων ανθρώπων από την Ελλάδα και την Κίνα. Το designlobby.cn είναι ένα γραφείο αντιπροσώπευσης ταλαντούχων ανθρώπων από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο οι οποίοι εξειδικεύονται στους διάφορους τομείς της δημιουργικής οικονομίας (αρχιτεκτονική, γραφιστική, προϊοντικό σχεδιασμό, interior design, branding, web design, φωτογραφία κ.λπ.).
 
Το designlobby.cn πρόκειται να συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις στην Κίνα και την αγορά της ευρύτερης Ασίας, προσφέροντας υπηρεσίες lobbying, δικτύωσης, marketing και δημοσίων σχέσεων καθώς και νομικές και άλλες συμβουλές. Οι υπηρεσίες της νέας εταιρείας λειτουργούν σε συνδρομητική βάση (με το κόστος της ετήσιας συνδρομής να είναι στα €299 +ΦΠΑ)

Η πρώτη δράση του designlobby.cn είναι η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-27 Απριλίου στο Guangzhou με σκοπό την προώθηση δημιουργικών επαγγελματιών οι οποίοι αναζητούν συνεργασίες σε αυτήν την περιοχή.

Το κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους είναι €499 (προ ΦΠΑ). Η προβολή θα γίνει τόσο ψηφιακά σε οθόνες όσο και με έντυπο υλικό που θα ετοιμαστεί για την έκθεση για την κάθε κατηγορία.

Το πακέτο της συμμετοχής περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες:

 • Συμμετοχή στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού εμπορίου κάτω από μία ομπρέλα και δυνατό management.
 • Δυνατότητα στο συμμετέχοντα να παρουσιάσει την δουλειά του στους 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες που παραβρίσκονται στην έκθεση στις 4 ημέρες που αυτή διαρκεί.
 • Πρώτη επικοινωνία και προβολή της δουλειάς του σε δυνητικούς πελάτες, ιδιώτες, παραγωγούς προϊόντων γενικού εμπορίου όπως κεραμικά, ρολόγια, ηλεκτρικές συσκευές κλπ. καθώς και επιχειρηματίες που αναζητούν σχεδιαστές για τις προϊοντικές τους σειρές, σχεδιαστές για την βελτίωση της εταιρικής τους εικόνας, αλλά και αρχιτέκτονες για να σχεδιάσουν τα καταστήματά τους, τις κατοικίες τους, κλπ
 • Δυνατότητα άμεσης συμφωνίας και κλείσιμο έργου.
 • Networking Dinner (η παρουσίαση γίνεται απο το designlobby.cn για λογαριασμό των γραφείων που εκπροσωπεί)
 • Δυνατότητα διάλεξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. (extra υπηρεσία)
 • Έδρα. Το designlobby.cn θα έχει σύντομα έδρα στο Hong Kong και ταυτόχρονα ένα πλέγμα ανθρώπων και συνεργασιών που θα μπορεί να υποστηρίξει τους συνεργάτες του ολοκληρωμένα, προωθώντας τα συμφέροντα της δουλειάς τους με χαμηλό κόστος και υψηλό επίπεδο εκπροσώπησης.
 • Φυσική και διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής. Εκθεσιακό χώρο & σελίδα στο διαδίκτυο με σωστή προβολή και κατηγοριοποίηση.
 • Matchmaking / Lobbying κατά την διάρκεια της έκθεσης αλλά και μετά.
 • Λογιστική και Νομική κάλυψη μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους συνεργάτες και στους δύο τομείς και ειδικά στον τομέα Πνευματικών Δικαιωμάτων και συμβολαίων.
 • Αποστολή Newsletter, σε Opinion leaders, προμηθευτές και παραγωγούς ανά βιομηχανία ενδιαφέροντος κλπ
 • Το designlobby.cn έχει την υποστήριξη της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος η οποία θα συμμετέχει και στην έκθεση προωθώντας το έργο της ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε έναν σχεδιαστή κάτω των 40 ετών να παρουσιάσει την δουλειά του χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

To designlobby.cn υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας αντιπροσώπευσης διάρκειας 2 ετών με τον ενδιαφερόμενο το οποίο μετά την πάροδο 2 ετών ανανεώνεται από κοινού ανά έτος με διάρκεια 1+1 έτη. Επίσης παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες έναντι αμοιβής με χρέωση ανά ώρα/ημέρα/εβδομάδα/μήνα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] καθώς και δείγματα και πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά και τη λειτουργία τους.
 
Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από ειδική επιτροπή, με βάση μια σειρά ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν τόσο στο υποβληθέν έργο, όσο και στην επαγγελματική λειτουργία του συμμετέχοντα.
 
Η υποχρέωση της υποβολής του οποιουδήποτε κόστους ισχύει μόνο από τη στιγμή που θα εγκριθεί η συμμετοχή του αιτούντος. Βάση της διαδικασίας αξιολόγησης, το designlobby.cn διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε αίτηση συμμετοχής χωρίς να χρειαστεί να αιτιολογήσει τους λόγους της απόρριψης.
 
Αποστολή του designlobby.cn είναι η δημιουργία ενός μωσαϊκού σχεδιαστών και δημιουργικών ανθρώπων με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά και ταλέντο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τα ίδια δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες, αρκεί όμως να πληρούν τις προδιαγραφές και να τα έχει θέσει η εταιρεία για τον εαυτό της.
 
Η ιστοσελίδα αυτή την στιγμή βρίσκεται υπο κατασκευή, αλλά για οποιαδήποτε πληροφρία μπορείτε να επευθυνθείτε και τηλεφωνικά στο 6937 333373 Υπεύθυνος: Bασίλης Μπαρτζώκας  (www.bartzokas.com)
Archisearch - Canton FairCANTON FAIR
Archisearch - Canton FairCANTON FAIR
Archisearch - DESIGNLOBBY.CN iPHONE APPDESIGNLOBBY.CN IPHONE APP

VIDEO Canton Fair 2011, (Guangzhou) China Import and Export Fair 109


RELATED ARTICLES