Παρουσίαση του νέου τεύχους A+U Magazine, αφιερωμένο στο έργο του Αθηναϊκού αρχιτεκτονικού γραφείου Point Supreme, στο βιβλιοπωλείο Hyper Hypo.

at ΒΟΡΕΟΥ 10, ΑΘΗΝΑ
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, στις 19:30 στο βιβλιοπωλείο Hyper Hypo, θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεύχους του διεθνούς φήμης Ιαπωνικού περιοδικού αρχιτεκτονικής ‘a+u’ που είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στο έργο του Αθηναϊκού αρχιτεκτονικού γραφείου Point Supreme.
 
 

Είναι η πρώτη φορά που μια διεθνούς εμβέλειας έκδοση για την αρχιτεκτονική παρουσιάζει ένα τεύχος αφιερωμένο αποκλειστικά σε Έλληνες αρχιτέκτονες. 

Στις 168 σελίδες του περιοδικού παρουσιάζoνται 20 πραγματοποιημένα έργα των Point Supreme, πλαισιωμένα από κείμενα σημαντικών αρχιτεκτόνων όπως οι Pier Paolo Tamburelli, Éric Lapierre, Freek Persyn, Talia Dorsey και Γιώργος Πανέτσος

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν οι Point Supreme (Κωνσταντίνος Πανταζής και Μαριάννα Ρέντζου) και ο Γιώργος Πανέτσος, επιμελητής της διεθνούς δίγλωσσης αρχιτεκτονικής επιθεώρησης ΔΟΜΕΣ, ο οποίος έχει γράψει το κείμενο Strategies of Intimacy για το εν λόγω τεύχος.

Η παρουσίαση θα γίνει στα Ελληνικά, ενώ θα υπάρχουν περιορισμένα αντίτυπα του περιοδικού προς πώληση. Ταυτόχρονα θα γίνουν εγκαίνια έκθεσης με φωτογραφίες από το έργο του γραφείου και θα ακολουθήσει πάρτυ.

Τοποθεσία: Ηyper Hypo, Βορέου 10, 10551 Αθήνα
Επικοινωνία: Τ. 211 7359628


RELATED ARTICLES