Η Gruppo Cucine, διοργανώνει Grand Opening, του νέου της καταστήματος, στην οδό Λεωφόρο Κηφισίας 244, στο Χαλάνδρι, τη Δευτέρα 14.10-2019 και ώρα 18.30.

Η βραδιά θα είναι πλούσια σε Ιταλικά αρώματα, μυρωδιές, μουσικές. Μια εμπειρία γεύσεων που διαδραματίζεται στο πιο αγαπημένο μας χώρο, την κουζίνα των ονείρων σας.

Στον ίδιο χώρο, ο Artemios Lainas, Wine Experiences Designer θα τρέξει για ολιγομελή group, ένα wine tasting event από τις 19:00 -21:00.Live – Feel – Create
«Από την Αττική και το ηφαίστειο Σουσάκι στην Αίτνα της Σικελίας, τα μοβ λιβάδια λεβάντας της Προβηγκίας στην Καμπανία, τη Franciacorta στη Μαντινεία, ένα αόρατο δίχτυ αισθήσεων και νοσταλγικών αναμνήσεων υφαίνεται από τις διασυνδέσεις των Terroir, Πολιτισμών, Design, Αρχιτεκτονικής, Υφών, Φωτός, Χρωμάτων και Αρμονίας.»


Το πως αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται, εκφράζονται και αποκρυπτογραφούνται μέσα από την εμπειρία, θα μας αφηγηθεί ο Artemios Lainas, με εργαλεία την τέχνη της αφηγηματικής γευσιγνωσίας, τις αισθήσεις μας και τις τρεις ειδικά σχεδιασμένες θεματικές ενότητες με έντονες μεσογειακές νότες.

Ποια είναι η σχέση της Αρχιτεκτονικής και του Design με τη μαγειρική και την κουζίνα ;

Η απάντηση έρχεται μέσα από τη μίνι σειρά γύρω από την Αρχιτεκτονική, το Φαγητό και το Design και τη σχέση διακεκριμένων Aρχιτεκτόνων και Designers με αυτό σε μία παραγωγή εμπνευσμένη για την Gruppo Cucine από την Design Ambassador και το Archisearch και δημοσιογραφική επιμέλεια της Δανάη Μακρή.

Τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν στο καινούργιο κατάστημα της Gruppo Cuccine στο Χαλάνδρι, με πρώτο καλεσμένο το συνιδρυτή του γραφείου Urban Soul Project, τον καταξιωμένο Designer , Τάσο Γεωργατζή, γνωστό μεταξύ άλλων για τον σχεδιασμό του εξαιρετικού  ERGON HOUSE, ο οποίος μαγειρεύει το αγαπημένο του comfort food και αφηγείται την σχέση του με την κουζίνα.

Agenda
Τοποθεσία        Λεωφόρος Κηφισίας 244, Χαλάνδρι
Ημερομηνία  Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
Κλείστε δωρεάν θέση εδώ!


RELATED ARTICLES