Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame βραβεύτηκε με το Red Dot Award: Product Design 2022. Η βράβευση αυτή τοποθετεί το Europa Minimal Frame στην κορυψή των minimal αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, πιστοποιώντας τη σχεδιαστική ανωτερότητα του.

Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame έφερε νέα δεδομένα στα minimal αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στην αγορά, λαμβάνοντας την ύψιστη αναγνώριση με βραβείο Red Dot Award: Product Design 2022 στην κατηγορία Interior Design Elements και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα υψηλού κύρους και ανώτερης σχεδίασης, με το πλέον υψηλό επίπεδο καινοτομίας, λειτουργικότητας και μακροζωίας, με την σφραγίδα Red Dot.

Τα βραβεία Red Dot αποτελούν την ανώτερη διάκριση και πιστοποιούν τη σχεδιαστική ανωτερότητα του συστήματος Minimal Frame. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Europa έχει σχεδιάσει τα τελευταία χρόνια σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων που επιτυγχάνουν ανώτερους συντελεστές επιδόσεων, ενώ παράλληλα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στο design και την αισθητική.

Το Red Dot σημαίνει ότι ανήκεις στους καλύτερους στον σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις και αυτή είναι η θέση της Europa και του Minimal frame. 

« Στόχος μας είναι να ξεπερνούμε το παρόν και να σχεδιάζουμε το μέλλον. Για εμένα, το Europa Minimal Frame αποτέλεσε μια μεγάλη πρόκληση. Με πολύ σκέψη και ώρες σχεδίασης και δοκιμών, η ομάδα μου και εγώ πετύχαμε τον στόχο μας και καταφέραμε να συνδυάσουμε την άψογη λειτουργικότητα και τις τέλειες επιδόσεις, με τις υψηλές αισθητικές απαιτήσεις του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Είμαι περήφανος που η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται για ακόμη μια φορά!»

Κος Γιάννης Αρβανίτης: R&D Director της Europa.

«H βράβευση Red Dot είναι πολύ σημαντική για εμάς διότι πλέον η τελειότητα δεν είναι μια επίκληση αλλά φέρει την πλέον σημαντική σφραγίδα. Όσοι ωστόσο γνωρίζουν την Europa, ξέρουν πως δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η βράβευση, καθώς ήταν μια διαδικασία που ξεκινήσαμε με μελέτη και βαθιά γνώση, ώστε να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά άυλα στοιχεία του προϊόντος μας. Μια προστιθέμενη αξία, που τιμά εκτός από εμάς και τους πελάτες μας. Με περηφάνια και σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι ανήκουμε ανάμεσα στους καλύτερους σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της σχεδίασης.»

Κος Παντελής Σφήκας : R&D Manager της Europa.


RELATED ARTICLES