KITCHEN & BATH AWARDS 2022: Rewarding Design and Functionality | by Boussias

Τα Kitchen & Bath Awards 2022 διοργανώνονται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS με σκοπό να αναδείξουν τόσο το σχεδιασμό όσο και την εφαρμογή χώρων κουζίνας και μπάνιου. Επιπλέον φιλοδοξούν να επιβραβεύσουν τις εταιρείες και τους σχεδιαστές του συνολικού αποτελέσματος αλλά και επιμέρους προϊόντων | συστατικών που αφορούν τη σύνθεση μιας κουζίνας ή ενός μπάνιου.

-Δελτίο τύπου

Τα βραβεία απευθύνονται σε σχεδιαστές, interior designers, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και εταιρείες που κατασκευάζουν/σχεδιάζουν οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους κουζίνας και μπάνιου, καθώς επίσης σε εταιρείες που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται υλικά και προϊόντα για αντίστοιχους χώρους.

Στόχος των βραβείων είναι η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών των εταιρειών του κλάδου.

• Αναγνώριση | Αξιοπιστία
  • Μέτρηση της επιτυχίας | Benchmarking
  • Ανατροφοδότηση | Feedback | Βελτίωση
  • Προβολή | Δημοσιότητα
  • Ανταμοιβή | Κίνητρο στις ομάδες
  • Ενίσχυση Πωλήσεων

Δείτε τις αναλυτικές κατηγορίες των Kitchen & Bath Awards 2022 και αναδείξτε το έργο και τα προϊόντα σας υποβάλλοντας υποψηφιότητα εδώ

Την Κριτική Επιτροπή των βραβείων στελεχώνουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο του μπάνιου και της κουζίνας, ακαδημαϊκοί από τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και άνθρωποι με υψηλή εξειδίκευση. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Σωτήρης Λάζου, Industrial Designer & Interior Architecture, (Ma) Domus Academy Milano.

Δείτε την κριτική επιτροπή εδώ

Υποβολή Υποψηφιοτήτων μέχρι την Παρασκευή 13/05/2022

Μάθετε περισσότερα εδώ