Επιστρέφοντας στο γραφείο: Τα νέα προϊόντα Steelcase μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες και τα άτομα να επιστρέψουν ομαλά στο γραφείο. 

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ξανά μπροστά τη μηχανή. Τα νέα προϊόντα Steelcase μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες και τα άτομα να επιστρέψουν ομαλά στο γραφείο. 

Για την πλειονότητα των εργαζομένων, η αρχή της νέας δεκαετίας έφερε απρόβλεπτες προκλήσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Οι ευμετάβλητες διαταραχές πλήττουν σχεδόν κάθε αγορά και βιομηχανία, αφήνοντας οργανισμούς και εργαζόμενους στην πίεση της προσαρμογής σε νέες συνθήκες εργασίας. Μετά από μήνες εργασίας από το σπίτι, ορισμένοι επιστρέφουν  στο γραφείο και μπαίνουν στη νέα κανονικότητα του χώρου εργασίας μετά το COVID. Η Steelcase, για να υποστηρίξει τους οργανισμούς να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας,  κυκλοφόρησε 23 νέα προϊόντα που βοηθούν στην επανεκκίνηση.

Τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ περιλαμβάνουν τη συλλογή Steelcase Flex,την καρέκλα Steelcase  Series 2, τα ακουστικά πλακίδια Truchet steelcase και τα διαχωριστικά Orangebox.
Η ζήτηση για ταχεία και δημιουργική εργασία είναι υψηλή. Βοηθήστε τις ευκίνητες ομάδες να εργαστούν με ταχύτητα, με τη βοήθεια της συλλογής Steelcase Flex. Όλα τα προϊόντα — από τα γραφεία, τους πίνακες, τα διαχωριστικά και ηχοαπορροφητικά— είναι κινητά, επιτρέποντας στα μέλη της ομάδας να αναπροσαρμόσουν και αναδιαμορφώσουν το χώρο τους ανά πάσα στιγμή. Τα εύκαμπτα κομμάτια καθιστούν εύκολη τη συνεργασία, διατηρώντας την κατάλληλη κοινωνική απόσταση. Τα ακουστικά πλακίδια Truchet και το ατσάλινο ευέλικτο ακουστικό διαχωριστικό πανελ, μειώνουν το θόρυβο του περιβάλλοντος και προσφέρουν καταφύγιο στις ομάδες που εργάζονται σε open space χώρο εργασίας από τους συναδέλφους τους που εργάζονται σε κοντινή απόσταση.

Have a Seat

Τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ περιλαμβάνουν τον καναπέ Bolia Pebble sofa και το λαμπτήρα Orb floor lamp μαζί με το Steelcase Flex Power Stand.

Ενώ αυτό το έτος έφερε την απομόνωση για πολλούς, η αναζήτηση μιας θέσης για να συγκεντρωθεί κανείς στο χώρο εργασίας είναι το κλειδί για την ευεξία. Αυτός ο άνετος χώρος προσφέρει εργονομικά καθίσματα, τον καναπέ Bolia Pebble και το Coalesse Massaud Lounge, και τα δύο Coalesse Sebastopol Table που ενθαρρύνουν την κατάλληλη στάση του σώματος ενώ τα άτομα στο χώρο εργάζονται με την τεχνολογία. Το Steelcase Flex Power Stand στο ύψος του σαλονιού εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι χωρίς να ανησυχούν για τις συσκευές φόρτισης ενώ ο λαμπτήρας δαπέδου Bolia Orb δημιουργεί χαλαρή ατμόσφαιρα.

Welcome HomeΤα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ περιλαμβάνουν το γραφείο της Steelcase Migration SE, την καρέκλα Please Anniversary και το Volum Art storage and Orangebox Air³ acoustic pod.

Αυτός ο χώρος εξυπηρετεί τους εργαζόμενους που κινούνται και εργάζονται όρθιοι με το height-adjustable Migration SE γραφείο, με επιλογές αποθήκευσης όπως το Implicit Lease pedestal και τα ντουλάπια Volum Art lockers. Η καρέκλα Please Anniversary είναι μια φρέσκια άποψη για την πιο δημοφιλή καρέκλα της Steelcase στην Ευρώπη, σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το acoustic pod Orangebox Air³ παρέχει το ιδανικό μέρος για μια τηλεδιάσκεψη, χωρίς να διαταράσσει τους άλλους.

Stay in Flow


Τα νέα προϊόντα που εμφανίζονται εδώ περιλαμβάνουν τα Steelcase Frame Four WorkBench, Steelcase Flex Collection, Truchet Acoustic Tiles και το Bolia Balloon pendant.

Καθώς ο αριθμός των εργαζομένων που επιστρέφουν στο γραφείο αυξάνεται σταδιακά, είναι ζωτικής σημασίας να κάνουμε εκείνους που εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι, να αισθάνονται μέρος της ομάδας. Οι απομακρυσμένοι συνάδελφοι μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τα projects, καλώντας στο Microsoft Surface Hub 2. Συνδεδεμένοι στο Steelcase Roam, οι εικονικοί συμμετέχοντες παραμένουν στο ίδιο επίπεδο ματιών με τα μέλη της ομάδας, να κάθονται ή να στέκονται στο FrameFour WorkBench και μπορούν να μετακινούνται στο δωμάτιο σαν να ήταν εκεί αυτοπροσώπως. Οι πίνακες flex και οι οθόνες επιτρέπουν στις ομάδες να εμφανίζουν ιδέες, παρέχοντας παράλληλα όρια στο open plan χώρο. Τα ακουστικά πλακίδια Truchet χωρίζουν το χώρο σε δύο περιοχές και μειώνουν τα επίπεδα θορύβου, καθιστώντας εύκολο για ένα ή δύο άτομα να ξεφύγουν από την ομάδα για να σκεφτούν.Όλα τα προϊόντα Steelcase καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων σε έπιπλα και δάπεδα θα τα βρείτε στην EKA Hellas

Επικοινωνήστε με την EKA Hellas για οποιαδήποτε πληροφορία ή για την έκδοση εξειδικευμένης προσφοράς στο e-mail info@ekahellas.com ή καλέστε στο 2112120820.


RELATED ARTICLES