Πώς μια παγκόσμια πρωτοφανής απειλή μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και παράλληλα να τοποθετήσει το περιεχόμενο της δικής σου στρατηγικής επικοινωνίας σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον;

Ζούμε σε μια ιστορική στιγμή αλλαγών και μετάβασης για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, το ανερχόμενο αφήγημα σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο που οφείλουμε να υποστηρίξουμε ως επαγγελματίες (Designers, Αρχιτέκτονες, Γραφίστες, Εταιρείες Υλικών) προορίζεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμο και δημιουργικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης αν θα «γραφτεί» με νέο Business Storytelling αποτύπωμα.

Το χάος ήρθε για να φύγει κάποια στιγμή. Η κρυμμένη ευκαιρία όμως που θα αφήσει είναι μοναδική για να επαναξιολογήσουμε την εργασιακή και σχεδιαστική μας πραγματικότητα σε νέα δεδομένα που για πολύ καιρό τα αγνοούσαμε, τα αναβάλαμε ή τα κρύβαμε. Μάλλον ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε την ιστορία της δουλειάς μας μέσα από τις πιο ταλαντούχες δεξιότητες του εαυτού μας.

Το Web Tutorial διάρκειας 90 λεπτών με θέμα Digital Storytelling & Change Management για τον Designer στην COVID-19 εποχή από το Γιάννη Μυλόπουλο, Strategic & Creative Communications Consultant θα πραγματοποιηθεί έπειτα από συνεννόηση του νικητή με τον Γιάννη Μυλόπουλο.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να παρακολουθήσετε το web tutorial κάνετε σχόλιο στο facebook post!

_________________________________________________

Διαβάστε ένα άρθρο του Γιάννη Μυλόπουλου για τη σχέση του influencer marketing και της αρχιτεκτονικής εδώ!

Δείτε παρακάτω μία παλαιότερη διάλεξή του στο The Architect Show 2019, από το Archisearch & την Design Ambassador.


RELATED ARTICLES