Μετά το the Architect Show 2 και το νέο project του Archisearch.gr & της The Design Ambassador με τίτλο DESIGN DIALOGUES ενός pop up πολυθεματικού συνεδρίου με ομιλίες, keynotes, συζητήσεις και workshops, γύρω από τo Design Thinking, την Αρχιτεκτονική και την καινοτομία ξεκινάει τον Ιούνιο, ως DESIGN MONTH.


Aνακαλύψτε cool μέρη, νέους χώρους, συναντηθείτε και συνδεθείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, εξερευνήστε τον κόσμο της Υλικότητας, της Καινοτομίας και του Σχεδιασμού, Διασκεδάστε, Χαρείτε, Διαδράστε, δηλώστε συμμετοχή και εκπλήξτε τους εαυτούς σας. Αγαπάμε την Αρχιτεκτονική και το Design και σας φέρνουμε ότι χρειάζεστε να γνωρίζετε γύρω από όμορφους και ενδιαφέροντες χώρους, ανθρώπους, υπηρεσίες και προϊόντα στην Χώρα.

Η πρόσβαση είναι δωρεάν για Αρχιτέκτονες και Designers καθώς και για τους Εξερευνητές και φανατικούς του Design, μόνο με ταυτόχρονη εγγραφή στο eventora και στα Facebook events.


KARTELL \ NEW STORE OPENING & WOODY CHAIR BY PHILIPPE STARCK LAUNCHING

Το ARCHISEARCH.gr και ο ιδιοκτήτης της KARTELL Federico Luti, σας προσκαλούν στο επίσημο opening του νέου τους καταστήματος στο Χαλάνδρι στις 5 Ιουνίου ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της νέας σειράς Woody, την οποία έχει σχεδιάσει ο Phillipe Starck, και παρουσίασε πρόσφατα στο Salone Del Mobile στο Μιλάνο.

Agenda
Ημερομηνία   Τετάρτη, 5 Ιουνίου, ώρα 18.30
Τοποθεσία    Λεωφόρος Κηφισίας 180, 152 31 Αθήνα
Περισσότερες πληροφορίες για το MDFF Athens στο facebook event
Για να παρευρεθείτε στο event παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και στο facebook event και στην σύνδεση στο eventora. Δηλώστε συμμετοχή εδώ!ΜILANO DESIGN FILM FESTIVAL + DEPOT 6 NEW ARRIVAL

Το Milano Design Film Festival έρχεται στην Αθήνα. Η Annie Markitanis, MDFF World Tour Partner for Greece & Cyprus θα παρουσιάσει τα πλάνα της διοργάνωσης στον πολύ όμορφο βιομηχανικό χώρο της εταιρίας depot6 στον Πειραιά που μας φιλοξενεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα προσέλευσης 19:00. H δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του DESIGN MONTH by ARCHISEARCH.gr

Agenda
Ημερομηνία  Τετάρτη 19 Ιουνίου, ώρα προσέλευσης 19:00
Τοποθεσία      depot6, Πειραιάς
Περισσότερα για την εταιρία depot 6 στην σύνδεση https://www.depot6.gr/
Περισσότερες πληροφορίες για το MDFF Athens στο facebook event
Δηλώστε συμμετοχή εδώ!EKA HELLAS 3 YEARS IN GREECE / WELL BEING IN THE WORKPLACE

H EKA Hellas εκπροσωπεί μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες στον χώρο των υλικών για εξοπλισμό γραφείων όπως τις Steelcase και Interface. Το wellbeing και η αγάπη για τον χώρο εργασίας και την σωστή ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαλάρωσης είναι μέσα στο DNA της εταιρίας. Η ΕΚΑ γιορτάζει την επιτυχημένη της πορεία με το ετήσιο πάρτυ της, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός και συγκεντρώνει αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την Αρχιτεκτονική, το Design και το Wellbeing.


Agenda
Ημερομηνία Τετάρτη 26 Ιουνίου στα γραφεία της εταιρίας στο Χαλάνδρι Κηφισίας 1.
Περισσότερα για την εταιρεία στο www.ekahellas.com
To event στο facebook και η σύνδεση στο eventora θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες.


RELATED ARTICLES