Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το μπάνιο από την Ideal Standard

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Λίγες ημέρες μόνο μας χωρίζουν από αυτά και σίγουρα έχετε μπει στο «εορταστικό πνεύμα» διακοσμώντας το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα! Είναι βέβαιο ότι έχετε στολίσει το δέντρο σας, την κουζίνα σας, την τραπεζαρία σας, το τζάκι σας, το παιδικό δωμάτιο, το μπαλκόνι σας, ακόμη και την εξώπορτα...

Σκεφτήκατε, όμως, ποτέ, να στολίσετε το μπάνιο σας; Να δώσετε μία χριστουγεννιάτικη νότα και εκεί; Υπάρχουν τόσες όμορφες και δημιουργικές ιδέες και η Ideal Standard σας δίνει απλές συμβουλές διακόσμησης για να «μεταμορφώσετε» το μπάνιο σας σε ένα εξίσου γιορτινό σημείο!

Ideal Standard X-mas Στυλ!

Στα μπάνια Ideal Standard όλα γίνονται εύκολα με λειτουργικότητα, εργονομία και ασφάλεια ταχύτητα χάρις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Αν σας φαίνεται υπερβολική ως πρόταση η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, σκεφτείτε μόνο, ότι το μπάνιο σας, είναι ο χώρος που θα επισκεφθεί ο κάθε καλεσμένος σας,  οπότε …. γιατί να μην υπάρχει η χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα ακόμη και εκεί; Επιπλέον, ακόμη και για εσάς τους ίδιους είναι μοναδικό να ξεκινάτε και να ολοκληρώνετε  την ημέρα σας σε γιορτινή ατμόσφαιρα, στον προσωπικό σας «παράδεισο» ευεξίας!

Απλές, γρήγορες και οικονομικές διακοσμητικές λύσεις:

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 1: στολίστε με χριστουγεννιάτικα στοιχεία τη καμπίνα του ντους ή τα πάνελ του μπάνιου σας!  Κρεμάστε μικρά γιορτινά στολίδια εξωτερικά στα πάνελς ή στην λαβή που ανοίγει την καμπίνα ντους.  Αρκούν για να τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Ενώ η άνετη γωνιακή μπανιέρα που έχει εύκολη διαδικασία τοποθέτησης και επιτρέπει εξοικονόμηση χώρου μπορεί με 2-3 αναμμένα κεριά, να γίνει επίσης ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης στις μέρες που έρχονται!

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 2: τοποθετήστε γιορτινές πετσέτες ακόμη και σε διπλούς νιπτήρες που εξυπηρετούν την ταυτόχρονη χρήση δύο ατόμων και εκτός από λειτουργικοί είναι και αισθητικά άψογοι!

 Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 3:  Runner χριστουγεννιάτικα στο παράθυρο του μπάνιου θα σας δίνουν ένα φως στο μπάνιο πιο ατμοσφαιρικό!

xmas, bath, ideal standardxmas, bath, ideal standard

Διακοσμητικό στοιχείο νούμερο 4: Τοποθετήστε κεριά, κλαδί πεύκου και χριστουγεννιάτικες μπάλες, δίπλα στον νιπτήρα σας ή σε μία σύνθεση από γυάλινα ράφια δίνοντας την μαγική αυτή γιορτινή νότα που όλοι χρειαζόμαστε!

Σκεφτείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με τις προτάσεις της Ideal Standard, για τον χώρο που ξεκινάτε και τελειώνετε την ημέρα σας. Αν ποτέ δεν στολίζατε μέχρι τώρα το μπάνιο σας, καιρός να το ζήσετε!

xmas, bath, ideal standard

Διακοσμήστε το έπιπλο μπάνιου : Έπιπλο κρεμαστό από λευκή γυαλιστερή λάκα, νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης  και μπαταρία ελεύθερης τοποθέτησης, όλα από την βραβευμένη σειρά ειδών υγιεινής της Ideal Standard, TONIC II.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στη μπανιέρα :  Μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης TONIC ΙΙ, D–Shape DUO, για χρήση δύο ατόμων  και επιδαπέδια μπαταρία μπάνιου ελεύθερης τοποθέτησης TONIC ΙΙ.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες και κεριά στον νιπτήρα σας : Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης IPALYSS και μπαταρία νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτητης TESI.


Σχετικά με την Ideal Standard International:

Η Ideal Standard International είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας λύσεις μπάνιου σε οικιστικά, ξενοδοχειακά και γενικότερα εμπορικά κτίρια, όπως και σε κτίρια του τομέα περίθαλψης υγείας. Με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σχεδόν 10.000 εργαζόμενους και λειτουργεί 18 μονάδες παραγωγής, εξυπηρετώντας πάνω από 60 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και συνεργαζόμενη με διεθνώς διακεκριμένους σχεδιαστές, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων μπάνιου σε πολλές κατηγορίες προϊόντων μεταξύ των οποίων είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, μπανιέρες και καμπίνες ντους. Τα προϊόντα της πωλούνται με ισχυρές διεθνείς και τοπικές επωνυμίες όπως οι Ideal Standard, Armitage Shanks (Ηνωμένο Βασίλειο), Porcher (Γαλλία), Ceramica Dolomite (Ιταλία) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.idealstandard.gr


RELATED ARTICLES