Τράπεζα χρώματος | H πρωτοβουλία της Vitex ενώνει ξανά τις ιδιωτικές επιχειρήσεις για την προστασία και την αποκατάσταση των σχολείων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η Vitex με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την Κοινωνία και τον Άνθρωπο έχει ενεργοποιήσει για δεύτερη φορά την πρωτοβουλία Τράπεζα Χρώματος απευθύνοντας κάλεσμα προσφοράς αυτή τη φορά στους προμηθευτές της. Στόχος είναι η αντιμικροβιακή προστασία και η αποκατάσταση των επιφανειών σε σχολικά κτίρια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

-Δελτίο τύπου

Ήδη ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών έχει ανταποκριθεί θετικά στην ενέργεια, με τον κάθε «Χρωμοδότη» να προσφέρει από 100 λίτρα του μοναδικού στην Ελλάδα αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO (ΑΡ. Α∆ΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) που αδρανοποιεί στις βαμμένες επιφάνειες πληθώρα ιών και βακτηρίων, προστατεύοντας αντιμικροβιακά τους εσωτερικούς τοίχους. Για κάθε συσκευασία που θα προσφερθεί,  η Vitex θα προσθέσει μία ακόμα διπλασιάζοντας τη συνολική ποσότητα. H ενέργεια υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα χρωμάτων για την ταχεία αποκατάσταση της σχολικής λειτουργίας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση της Τράπεζας Χρώματος μπορείτε να δείτε εδώ

Σχετικά με την Vitex A.E

H Vitex Α.Ε. ιδρύθηκε το 1932 και κατέχει την ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα των χρωμάτων και των δομικών υλικών. Με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, με τέσσερις σύγχρονες μονάδες παραγωγής και με δύο θυγατρικές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σερβία και Βουλγαρία), η Vitex προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για αρχιτεκτονικά χρώματα (Vitex), για εξωτερική θερμομόνωση (Vitextherm) και ασφαλτικά στεγανωτικά προϊόντα (Hermes). Η εταιρεία διαθέτει από τις πιο σύγχρονες και βιώσιμες μονάδες παραγωγής χρωμάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και 20 χώρες παγκοσμίως. Οι αρχές της βιωσιμότητας ενισχύουν το λειτουργικό μοντέλο της Vitex, με την παραγωγική μονάδα να λειτουργεί με πρακτικές zero waste και net zero energy με φωτοβολταϊκά πάρκα οροφής ισχύος 1ΜW. Η Vitex κατατάχθηκε στη λίστα Best WorkplacesΤΜ Hellas ως μία από τις 10 εταιρείες στην Ελλάδα με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον καθώς και αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία ESG των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.


RELATED ARTICLES