Σχεδιάζοντας εμπειρίες ύπνου | Kourtis Bedding

Το άλφα και το ωμέγα μίας καλής διαμονής σε ένα ξενοδοχείο είναι αναμφίβολα η ποιότητα ξεκούρασης και απόλαυσης ύπνου του επισκέπτη. Σε μία καθοριστικής σημασίας ανάγκη για την καλή σωματική και πνευματική λειτουργία των ανθρώπων που φιλοξενούνται, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων θα πρέπει να φροντίζουν να διασφαλίζουν όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις προκειμένου οι επισκέπτες τους να απολαμβάνουν την ηρεμία ενός ευεργετικού ύπνου εκτός σπιτιού. Αυτό είναι το στοιχείο που θα καθορίσει και την συνολική εμπειρία που θα αποκομίσουν οι φιλοξενούμενοι απο την διαμονή σε ενα ξενοδοχείο και ο καταλυτικός παράγοντας που θα τους προτρέψει να επιστρέψουν ικανοποιημένοι στο συγκεκριμένο κατάλυμα.

-text by the authors

Λαμβάνοντας υπόψιν τους όλα τα παραπάνω, οι ιδιοκτήτες σύγχρονων, πελατοκεντρικών ξενοδοχείων μελετούν με μεγαλύτερη σχολαστικότητα την επιλογή στρωμάτων ύπνου διεκδικώντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στη φιλοξενία τους. Ετσι, εστιάζουν σε στρώματα σχεδιασμένα με προδιαγραφές που θα καλύπτουν ξεχωριστές ανάγκες και σωματότυπους και θα προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ύπνου στους επισκέπτες τους μετά απο μία κουραστική ημέρα. 

Επενδύοντας στην πολυετή τεχνογνωσία στον χώρο του επίπλου και θελοντας να ευθυγραμμιστεί με την σύγχρονη αυτή φιλοσοφία στον εξοπλισμό ξενοδοχεακών δωματίων, η εταιρεία Κούρτης δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά στρωμάτων ύπνου Kourtis Bedding αποφασισμένη να προσφέρει μία νέα εμπειρία ύπνου!

προηγμένες τεχνολογίες στήριξης, τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, η εργονομία και η ανατομικότητα ειναι τα συστατικά που συνθέτουν μία ξεχωριστή πρόταση στρωμάτων που απαντά σε κάθε ανάγκη για απόλυτα άνετο και υγιή ύπνο. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας πιστοποημένες πρώτες ύλες, φιλικές προς το περιβάλλον, τα στρώματα Kourtis Βedding υπακούουν στα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ελέγχου.

Επιπλέον, τα στρώματα της νέας σειράς Kourtis Bedding προσαρμόζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις για να καλύπτουν τις ανάγκες και να ταυτίζονται με την αισθητική των δωματίων κάθε ξενοδοχείου. Εμπνευσμένη απο τον σύγχρονο τρόπο ζωής και ακολουθώντας μοντέρνο, καινοτόμο σχεδιασμό, η σειρά Kourtis Βedding προσφέρει ιδανική στήριξη και απαράμιλλη άνεση για μια εμπειρία ύπνου διαφορετική.

Γνωρίστε όλα τα στρώματα και ξεκινήστε να προσφέρετε μία νέα εμπειρία ξεκούρασης και ευεξίας στους επισκέπτες σας

Δείτε περισσότερα για τη σειρα Kourtis Bedding εδώ


RELATED ARTICLES