Silver διάκριση στην κατηγορία EKE για τον Όμιλο Druckfarben Hellas στα Packaging Awards 2023

Με τη διάκριση του Silver βραβείου στην κατηγορία Eνέργεια EKE επιβραβεύθηκε ο Όμιλος Druckfarben Hellas στα φετινά Packaging Awards 2023 της Boussias Communications, η οποία αναγνωρίζει την προσφορά του Ομίλου προς την κοινωνία μέσω πρωτότυπων δημιουργικών παρεμβάσεων στο αστικό τοπίο, ενισχύοντας το κοινωνικά ευαισθητοποιημένο προφίλ της. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και γιορτής την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Sofitel Athens Airport.

-Δελτίο τύπου

Ο Όμιλος Druckfarben ειδικεύεται στην παραγωγή μελανιών φλεξογραφίας και βαθυτυπίας στον κλάδο Μελανιών Εύκαμπτης Συσκευασίας. Επίσης, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων, κονιαμάτων με το εμπορικό σήμα KRAFT Paints, καθώς και δομικά προϊόντα & Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης με το εμπορικό σήμα BIOCLIMA®.

Στο πλαίσιο της βραβευμένης δράσης CSR, Cities of Color, καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν τοιχογραφίες και εικαστικά, όπου κυριαρχούν το χρώμα, η δημιουργία και η αισιοδοξία, ενώ ενισχύεται παράλληλα η αρχιτεκτονική κτιρίων και υποδομών με τα καινοτόμα χρώματα εξωτερικού χώρου, 4 Seasons. Τα χρώματα παρουσιάζουν υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ με τη συμβολή του καλλιτέχνη που φροντίζει για την άριστη εφαρμογή τους, επιτυγχάνεται μεγάλη διάρκεια ζωής σε επιφάνειες που δεν ξεθωριάζουν. Η KRAFT Paints, χρωματίζει τις πόλεις κα ζωντανεύει τις αστικές περιοχές, μέσω του προγράμματος Cities of Color τα τελευταία 3 χρόνια. Έχει υποστηρίξει μεγάλα project τοιχογραφιών σε πολλές περιοχές όπως, η πρόσφατη τοιχογραφία μεγάλης κλίμακας του Ιταλού καλλιτέχνη Millo στο Βύρωνα και το εικαστικό έργο σε άσφαλτο μήκους 30 μέτρων στον Άγιο Δημήτριο.

Η συγκεκριμένη διάκριση της Druckfarben Hellas αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης του Ομίλου σε βιώσιμες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την πράσινη ανάπτυξη των πόλεων και την αισθητική αναβάθμισή τους, έχοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.