Ο Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL, αναδείχθηκε κορυφαίος «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» της χρονιάς από την Ernst & Young

Σε μια λαμπερή εκδήλωση οργανωμένη από την Ernst & Young που είχε ως στόχο την προβολή της υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας, Ο Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL, αναδείχθηκε κορυφαίος «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» της χρονιάς. Ο ίδιος, μετράει 4 δεκαετίες στον κλάδο του αλουμινίου και 34 χρόνια στο τιμόνι της ALUMIL.

Στη λαμπερή εκδήλωση «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» της Ernst & Young, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL τιμήθηκε για τη διεθνή του παρουσία και την έως τώρα πορεία της ALUMIL σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τελετή απονομής των βραβείων για τον διαγωνισμό «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» της Ernst & Young Ελλάδος ήταν μια μεγάλη γιορτή της υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν κάποιοι από τους αξιότερους εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρείν για την προσφορά τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ALUMIL, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας». Ο κ. Μυλωνάς είναι ένας άνθρωπος που μετράει  4 δεκαετίες στον κλάδο του αλουμινίου και 34 χρόνια στο τιμόνι της ALUMIL. Σε όλο αυτό το «ταξίδι» έχει πορευτεί με άξονα την εξωστρέφεια και τις τολμηρές αποφάσεις.

Αυτή του η επιχειρηματική προσέγγιση και φιλοσοφία έχει οδηγήσει την εταιρεία σε μεγάλες επιτυχίες τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές σκηνικό.

Σε έναν φορτισμένο συναισθηματικά ευχαριστήριο λόγο, ο κ. Μυλωνάς έκανε μια αναδρομή στην προσωπική του σταδιοδρομία, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις παγκόσμιες οικονομικές και γεωπολιτικές κρίσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής:

«Βιωματικά έμαθα στη ζωή μου ότι τις κρίσεις απλώς τις διαχειρίζεσαι. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Δεν πρέπει να αφήσεις τις κρίσεις να σε πανικοβάλουν και να σε καταβάλουν. Εάν, δε, έχεις δίπλα σου τη γυναίκα σου, την αδερφή σου, τα τρία παλικάρια μας, που τα τελευταία χρόνια της κρίσης μπήκαν στην εταιρεία με την ενέργειά τους, με το πάθος τους να δημιουργήσουν και με το όραμά τους… impossible is nothing!»


RELATED ARTICLES