Η Επίκυκλος απέσπασε 3 βραβεία στα Interiors Awards 2022

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ συμμετείχε ξανά στα Interiors Awards της BOUSSIAS και κατάφερε να αποσπάσει 2 Gold & 1 Silver βραβείο, σε μία χρονιά που είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό με τις υποψηφιότητες να σημειώνουν αριθμό – ρεκόρ και το επίπεδο των έργων αλλά και των παρουσιάσεων να είναι αξιοσημείωτα υψηλό (κατά την ομόφωνη γνώμη της Κριτικής Επιτροπής).

-Δελτίο Τύπου

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ απέσπασε συγκεκριμένα τα εξής βραβεία:

Gold Award στην κατηγορία “Μονοκατοικίες”, για το έργο “Ριζική ανακατασκευή διώροφης κατοικίας στη Φιλοθέη”, “Η μεγάλη πρόκληση”, σε αρχιτεκτονική του γραφείου Σγούτας Αρχιτέκτονες

Δείτε το έργο εδώ

Gold award στην κατηγορία “Showroom & Retail”, για το έργο μας “Κατάστημα, showroom & γραφεία Gruppo Cucine: ένας χώρος εμπειρίας και δημιουργικότητας με τη φιλοσοφία ‘Design Different’ “, σε αρχιτεκτονική των Α2 architects

Δείτε το έργο εδώ

Silver award στην κατηγορία “Apartment“, για το έργο μας “Πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος του ’70 στο Νέο Ψυχικό: Μια διαφορετική εμπειρία κατοίκησης” σε αρχιτεκτονική της Αθηνάς Σαλλάμ του τμήματος αρχιτεκτόνων της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Δείτε το έργο εδώ

Σημαντικοί οργανισμοί, που επενδύουν στην εσωτερική αρχιτεκτονική και το interior design στα κτίριά τους παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής, αναγνωρίζοντας την αξία του interior στο experience που προσφέρουν σε πελάτες και εργαζόμενούς τους.

Η Κριτική Επιτροπή, με πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Μαυρολέοντα, CEO – A&M Architects A.E., στελεχώθηκε από καταξιωμένους και καινοτόμους επαγγελματίες και είχε ένα πολύ δύσκολο έργο.

Τα έργα και οι μελέτες που διακρίθηκαν χαρακτηρίζονται από την αρμονική και δυναμική ισορροπία μεταξύ πρωτοτυπίας, ελκυστικότητας, λειτουργικότητας, συνέπειας σχεδιασμού και υλοποίησης, βιωσιμότητας καθώς και προσαρμογής στις νέες επιταγές που διαμορφώνονται στη μετά COVID19 εποχή.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, καθώς επίσης στην Boussias Communications και την κριτική επιτροπή για τις μεγάλες διακρίσεις και την τιμή που μας έγινε για ακόμη μία χρονιά”

Ιωσήφ Αραμπατζής, Ceo της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ


RELATED ARTICLES