Η Γη είναι το Σπίτι μας: Η νέα καμπάνια επικοινωνίας της ALUMIL

Η εταιρεία ALUMIL , παρουσιάζει τη νέα καμπάνια επικοινωνίας της που εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον και υπογραμμίζει την τεράστια σημασία που έχει η διαφύλαξή του. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στις αξίες της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας στοχεύοντας στη διασφάλιση ενός ανώτερου βιοτικού επιπέδου παράλληλα με τη σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Σπίτι: μια λέξη που χωράει μέσα της τόσες σκέψεις και συναισθήματα. Στην ALUMIL, όλα αυτά τα χρόνια, φροντίζουμε να τιμούμε αυτή τη λέξη, εξοπλίζοντας τα σπίτια όσων μας εμπιστεύονται με κορυφαία συστήματα αλουμινίου, που αντικατοπτρίζουν το μεράκι και το πάθος για αυτό που κάνουμε. Θέτοντας τον πήχη πάντα ψηλά, αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Από το σπίτι… στο σπίτι όλων μας, τη Γη.

Κάναμε μια «συμφωνία φωτός» και με οδηγό τον ζωογόνο ήλιο, θέλουμε να ρίξουμε το φως και την προσοχή μας σε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τον πλανήτη μας.

Η νέα καμπάνια επικοινωνίας της ALUMIL, που προβάλλεται στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον και υπογραμμίζει την τεράστια σημασία που έχει η διαφύλαξή του για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Αυτή η επιλογή έρχεται ως φυσική συνέχεια της στρατηγικής που έχει υιοθετήσει η εταιρεία και βασίζεται στις αξίες της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας. Τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL, από 90% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, ενισχύουν τον φυσικό φωτισμό και εξοικονομούν ενέργεια έως 30% στο σπίτι, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διασφάλιση ενός ανώτερου βιοτικού επιπέδου με σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Σήμερα, η ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η ALUMIL, ως μια εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, στρέφει το βλέμμα στο πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε και σας καλεί να την ακολουθήσετε.

Γιατί για κάθε παράθυρο ALUMIL που κλείνει… ένα νέο παράθυρο ελπίδας ανοίγει για τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον.


Δείτε το video της νέας καμπάνιας επικοινωνίας μας:


RELATED ARTICLES