Διάλεξη του αρχιτεκτονικού γραφείου Post-Spectacular | 25 Μαΐου - Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (CΑΜ)

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (CΑΜ) στο πλαίσιο μιας σειράς διαλέξεων αρχιτεκτόνων για το 2023 διοργανώνει διάλεξη του αρχιτεκτονικού γραφείου Post-Spectacular με τίτλο “What we see from where we stand”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά στις 25 Μαΐου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και η Αρχιτεκτονική Επιτροπή του CΑΜ.

Οι Post—Spectacular Office είναι ένα δημιουργικό σχήμα καθοδηγούμενο από την έννοια της αφήγησης. Ξεκινώντας από την ιδέα για μια συνολική προσέγγιση του σχεδιασμού, συνθέτει εμπειρίες από τα πεδία της γραφιστικής, της αρχιτεκτονικής, του εκθεσιακού σχεδιασμού, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τεχνών.

Στόχος είναι η δημιουργία οπτικών-εικονικών και χωρικών περιβαλλόντων με εννοιολογική-αφηγηματική δυναμική και διάσταση.

Το γραφείο εμπλέκεται σε όλες τις κλίμακες και τα στάδια του σχεδιασμού με κριτήριο την επιστημονικότητα και στόχο την υλοποίηση των ιδεών του στον κόσμο.

Την επιμέλεια της διάλεξης έχει αναλάβει η αρχιτέκτονας Πέννυ Χωραφά σε συνεργασία με την Αρχιτεκτονική Επιτροπή του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Λευτέρης Βεργεράκης, Βαλίνα Γεροπάντα, Ανδρέας Θεοδωρίδης, Γιώργος Καλλιγέρης, Ζαχαρίας Πιστόπουλος, Δημήτρης Τσακαλάκης).

Ημερομηνίες: Πέμπτη 25 Μαΐου 19:30,
Τοποθεσία: Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη


RELATED ARTICLES

Στην προκήρυξη επτά αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και τους νέους σταθμούς του Μετρό, "Ακαδημίας", "Ευαγγελισμού", "Αλεξάνδρας", "Δικαστήρια" προχωρεί ο Δήμος Αθηναίων