ALUMINCO : Πρώτη συμμετοχή στηv έκθεση Xenia με παγκόσμιες πρεμιέρες

Η ALOUMINCO συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2023, με ποικίλα και σημαντικά νέα προϊόντα, επιβεβαιώνοντας την διάθεση της εταιρείας για διαρκή εξέλιξη στα πεδία της τουριστικής βιομηχανίας, του βιοκλιματικού σχεδιασμού και των νέων κατασκευών.

H έκθεση Χenia 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2023  στον χώρο της METROPOLITAΝ EXPO, ένα υπερσύγχρονο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, στην περιοχή του αεροδρόμιου Ελ. Βενιζέλος, Αθήνα. Η συνεχής ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας όσο και οι προοπτικές για μία ακόμα εξαιρετική σεζόν, προωθούν την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών σχεδίων και καθιστούν βέβαιες επενδύσεις από πλευράς ξενοδόχων και στελεχών. 

Η ALUMINCO συμμετέχει για πρώτη φορά στην εν λόγω έκθεση, ωστόσο η ιδιαίτερη σημασία, η ποιότητα όσο και η ποικιλία των νέων προϊόντων επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση αυτών στο επίκεντρο της Ελληνικής Τουριστικής αγοράς τους επόμενους μήνες. Ο δυναμικός χαρακτήρας των προϊόντων αυτών υποδεικνύει την διάθεση της εταιρείας για διαρκή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα

Σε ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο, με motto We Design Change, η ALUMINCO θα αναδείξει τα νέα «προϊόντα» στη γκάμα της, ήδη 4 τους τελευταίους 12 μήνες ενώ έπεται συνέχεια! Τα νέα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την καινοτομία, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά, αξίες που συγκροτούν το DNA της εταιρείας. 

ALUMINCO BIOCLIMATIC PERGOLA : Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Νέο προϊόν της εταιρείας

Την προσοχή των επισκεπτών θα κεντρίσει το νέο προϊόν, βιοκλιματικής κατηγορίας, ALUMINCO Bioclimatic Pergola.  Το νέο σύστημα σκίασης για βιοκλιματικές πέργκολες συνδυάζει σχεδιαστικές λεπτομέρειες, μοναδικά, προηγμένα συστήματα υποστήριξης και αυξημένη «βιοκλιματική» απόλαυση ικανοποιώντας τις ανάγκες εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και χώρους εστίασης.

πέργκολες Freedom ακολουθώντας τις βασικές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, αποτυπώνουν τις επιδιώξεις της ALUMINCO να καταστεί ο πλέον βιώσιμος παραγωγός συστημάτων αλουμίνιου, δημιουργώντας λύσεις που έχουν στόχο τον περιορισμό των καταναλώσεων ενέργειας όσο και την εξασφάλιση συνθηκών άνεσης για τους χρήστες.

SKYLINE : Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, ειδικά όταν πρόκειται για εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, καλείται να αναβαθμίζει συνεχώς τη σχέση της με το Μεσογειακό τοπίο. Τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου Skyline αποτελούν μία συνολική παλέτα λύσεων, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα σχεδίων και λειτουργικών χαρακτηριστικών.

Η σειρά SL55 Infinity αποτελεί την απόλυτη minimal επιλογή σε συρόμενα υαλοστάσια, η οποία επιτρέπει απεριόριστη θέα χωρίς απώλειες σε απόδοση, με κύρια χαρακτηριστικά της τα λεπτά προφίλ, τα ενσωματωμένα πλαίσια και τους κρυφούς οδηγούς κύλισης. Η σειρά SL55 θα παρουσιαστεί σε 2 εκδόσεις οδηγών, HT και LFT.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν, η σειρά SL2700 που συνδυάζει ευελιξία και σχεδιαστική ελευθερία με χρηστικότητα, ενώ αποτελεί ένα από τα κορυφαία συστήματα lift & slide παγκοσμίως και η ανοιγόμενη-ανακλινόμενη σειρά W85 στην έκδοση HS, σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα ποιότητας και minimal σχεδιασμού.

WALL&DECO CLADDING : Νέα συστήματα cladding κορυφαίας απόδοσης και αισθητικής

Στοχεύοντας στην αισθητική αναβάθμιση του κελύφους των κτιρίων, τα WD είναι η ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας, οι οποίες εφαρμόζουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό των κτιρίων, αναβαθμίζοντας συνολικά την αισθητική τους ταυτότητα και την ενεργειακή απόδοσή τους.  Σε πολυάριθμες διακοσμητικές επιλογές και πληθώρα συνδυασμών, τα συστήματα αφορούν απεριόριστες εφαρμογές με μεγάλη διάρκεια ζωής.

2 Best Sellers : SL2450 HOTEL SOLUTION και W4750 HOTEL DOOR σε αποκλειστική εμφάνιση

Δυο ελκυστικά συστήματα με δυναμικό χαρακτήρα που εκπλήσσουν με το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και άνεσης που προσφέρουν, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Τo ανασυρόμενο σύστημα SL2450, προβάλλεται σε πρώτη εμφάνιση με τις λεπτότερες διατομές (κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 30 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας) στην έκδοση Hotel. Επίσης, το εκτός συναγωνισμού σύστημα W4750, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε έκδοση Hotel Door, ξεχωρίζοντας αισθητά από τον ανταγωνισμό. Η εξέλιξη αυτή, για τα δυο πολύ πετυχημένα best sellers, επιβεβαιώνει την διαρκή σχεδιαστική προσπάθεια για προσαρμογή των συστημάτων στα νέα αρχιτεκτονικά πρότυπα.  

Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και villa owners θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για την ποικιλία και το εύρος των προϊόντων της εταιρίας από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της. Παράλληλα, χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η ALOUMINCO οι decision makers του τουριστικού κλάδου μπορούν να υποστηριχθούν για την εξέλιξη την επιχείρησή τους σε ένα δυνατό brand name της ελληνικής φιλοξενίας.


RELATED ARTICLES