Μαριάνθη Τατάρη - UNStudio | 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

Η Μαριάνθη Τατάρη του γραφείου UNStudio είναι ανάμεσα στους ομιλητές του 2ου Συνεδρίου Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού που συνεπιμελείται το ηλεκτρονικό περιοδικό Archisearch και θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “UNStudio Εντυπώσεις”  στις 21 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Η Μαριάνθη Τατάρη (Associate Director / Senior Architect, UNStudio) αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Southern California Institute of Architecture (SCI-Arc) στο Λος Άντζελες.

Η Μαριάνθη ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της Αρχιτεκτονικής Ταυτότητας (Architectural Branding) του νέου δικτύου Μετρό στην Ντόχα στο Κατάρ, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή.

UNSTUDIO – ARNHEM STATION, ARNHEM 1996-2015
UNSTUDIO –
CANALETTO LONDON 2011-2017

Έργα αναφοράς της αποτελούν, το Collector’s Loft στη Νέα Υόρκη και η Galleria Centercity στη Νότια Κορέα.
Αυτήν την περίοδο επιβλέπει το σχεδιασμό του κεντρικού Booking.com Campus στο Άμστερνταμ. 

UNSTUDIO – CANALETTO LONDON 2011-2017
UNSTUDIO – RAFFLES CITY HANGZHOU CHINA, 2008-2017

Στην ομιλία της, UNStudio Εντυπώσεις , η Μαριάνθη Τατάρη θα πραγματοποιήσει μια αναδρομή από αστικές και αρχιτεκτονικές ιστορίες, οι οποίες αντανακλούν τις προσωπικές εντυπώσεις που αφήνουν τα κτίρια του αρχιτεκτονικού γραφείου UNStudio.
Πώς θα μπορούσε η αρχιτεκτονική να διαμορφώσει μια εμπειρία που να προκαλεί την αέναη επιθυμία επιστροφής στον τόπο; Πώς δημιουργείται μια εμπειρία που παροτρύνει τον χρήστη να επιστρέψει για να την ξαναζήσει με διαφορετικό τρόπο; 

UNSTUDIO – RESET ISALONE DEL MOBILE MILAN, 2017

Διαβάστε περισσότερα για το  2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου, εδώ
και κατεβάστε το brief ή δηλώστε συμμετοχή σε αυτό το σύνδεσμο.

Δείτε το πρόγραμμα των εισηγήσεων και τους ομιλητές στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού εδώ!


RELATED ARTICLES