Η εταιρεία Kanelli βρίσκεται κοντά στους Έλληνες αρχιτέκτονες και product designers φροντίζοντας να προμηθεύει τις πιο ιδιαίτερες συλλογές τεχνητών επιφανειών ξυλείας για εσωτερική διακόσμηση ,παραμένοντας ανταγωνιστική σε παγκόσμια κλίμακα.

H οικογένεια Κανέλλη δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου από το 1948. Η έδρα της εταιρείας ήταν και παραμένει στις πύλες του μεγαλύτερου λιμανιού στης χώρας, τον Πειραιά. Eνα κτήριο με την δική του ιστορία που ξεκίνησε να χρησιμοποιείται σαν παραδοσιακή ξυλαποθήκη, στη συνέχεια σαν εμπορικό κατάστημα και το 2013 μετατράπηκε από το γραφείο  Adrianopoulos + Associates interior &  lighting design σε έναν καθαρά εκθεσιακό χώρο , διατηρώντας αναλλοίωτη την αύρα της παράδοσης.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει εξειδικευτεί στις ιδιαίτερες και καινοτόμες επιφάνειες της ιταλικής cleaf ,οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή σε έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, σε οικιστικούς και επαγγελματικούς χώρους. Περισσότερες από 60 διαφορετικές υφές με χαρακτηριστικό την τρισδιάστατη υφή, σε περισσότερα από 600 διαφορετικά ντεκόρ δίνουν τη δυνατότητα για μεγάλη ποικιλία στις κατασκευές.

Η γκάμα των υλικών περιλαμβάνει ολοκληρωμένες προτάσεις, όσον αφορά στην πρώτη ύλη σε panel κατασκευής επίπλων, panel επενδύσεων τοίχων, panel κατασκευής εσωτερικών, πορτών κ.λ.π.
H kanelli sa αγαπά την ποιότητα, την καλαισθησία, την καινοτομία και η βασική της επιδίωξη είναι οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις και η άμεση και έμπιστη εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία Kanelli ήταν Υποστηρικτής του φετινού ΕΣΩ, την ημερίδα – θεσμό αφιερωμένης στην Αρχιτεκτονική και το Design.


RELATED ARTICLES