Σε μια περίοδο που η ανάγκη για καινοτομία και υπεροχή είναι πιο επιτακτική από ποτέ, τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά, Building Materials Awards, με την εμπειρία του leader στον κλάδο της εταιρικής επικοινωνίας Boussias Communications, και την έγκυρη κρίση της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας δημιουργούν το θεσμό που θα προβάλλει τη δουλειά, το έργο και τις επενδύσεις όλων εκείνων των εταιρειών που επιδιώκουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους.

Η καινοτομία, το χαμηλό αποτύπωμα στο περιβάλλον, η υψηλή αντοχή (μεταξύ άλλων σε αντισηπτικά) είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ζητούν οι καταναλωτές από τα δομικά υλικά και συστήματα και που θα χτίσουν την νέα εποχή. 

Tα Building Material Awards ανασχεδιάστηκαν με βάση τα νέα δεδομένα που έφερε η μετά Covid-19 εποχή, επιστρέφουν και αναδεικνύουν, βραβεύουν και επικοινωνούν στις ελληνικές εταιρείες και το ευρύ κοινό τα καλύτερα υλικά και συστήματα δόμησης που θα χτίσουν το μέλλον. 

Υποβολή Υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε:

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα των βραβείων. 

Η διαγωνιστική διαδικασία θα κορυφωθεί με την εκδήλωση βράβευσης των νικητών, με την συμμετοχή στελεχών της αγοράς, των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, θεσμικών φορέων και εκπροσώπων του Τύπου.

Τα βραβεία διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του ΤΕΕ και του ΣΕΧΒ.


RELATED ARTICLES

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) μας συστήνει την ομάδα προϊόντων ΟρθοBlock ΝΚ380 και το καινοτόμο Συστήμα Δόμησης Οπλισμένης Φέρουσας Τοιχοποιίας «ΦΟΤΑΘΕ»