Η Dubai Arena είναι ένα στάδιο τεχνολογίας αιχμής που ανεγείρεται εντός του κέντρου της πόλης του Dubai, στο City Walk, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018. Καταλαμβάνει μία περιοχή 500 χιλιάδων sq.ft., με χωρητικότητα 20,000 θεατών. Θα στεγάζει μεγάλα διεθνή μουσικά δρώμενα, αλλά και αθλητικά γεγονότα. Ο σχεδιασμός του σταδίου προβλέπει αυτόματα μετακινούμενα καθίσματα διαφόρων μορφών και διαστάσεων, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη του χώρου θεατών στην επιθυμητή κλίμακα, ανάλογα με το φιλοξενούμενο γεγονός.

Το νέο αυτό έργο θα εμπλουτίσει τις υφιστάμενες υποδομές της πόλης, εντάσσοντας το Dubai στην ομάδα των παγκόσμιων κέντρων καλλιτεχνικών & αθλητικών γεγονότων, όπως το London’s O2 arena, Los Angeles’ Staples Centre, Shanghai’s Mercedes Benz Arena, κ.α.

Dubai, Arena, 2018, πούδρες, Anodic, Interpon, D2525, LEED, BREEAM, EPD, akzonobel

Για τις μεταλλικές επιφάνειες του έργου επιλέχθηκαν από τους αρχιτέκτονες του έργου οι υπερανθεκτικές πούδρες Interpon D2525 της συλλογής Anodic III,  σε τόνους του Bronze και Χρυσού.

H Anodic III είναι η μεγαλύτερη συλλογή χρωμάτων πούδρας που αποδίδουν εξαιρετικά το αισθητικό αποτέλεσμα της ανοδίωσης του αλουμινίου. Προσφέρει περιβαλλοντικά βιώσιμη λύση για το φινίρισμα αλουμινίου και χάλυβα για τις αρχιτεκτονικές κατασκευές, συνδυάζοντας το εφέ ανοδίωσης με την σταθερότητα και αντοχή των πουδρών βαφής.

Dubai, Arena, 2018, πούδρες, Anodic, Interpon, D2525, LEED, BREEAM, EPD, akzonobel 
Πρόκειται για πούδρες της σειράς Interpon D2525 με αποδεδειγμένη αντοχή στις έντονες καιρικές συνθήκες για πάνω από 25 έτη, οι οποίες συνοδεύονται από μακροχρόνιες εγγυήσεις χρώματος για μεγάλα έργα. Οι πούδρες Interpon D2525 φέρουν την οικολογική πιστοποίηση EPD η οποία παρέχει διαφανή, ποσοτικοποιημένα και συγκρίσιμα δεδομένα για τον κύκλο ζωής και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των υλικών,  και συνεισφέρουν σε βαθμούς LEED και BREEAM.

Στοιχεία έργου:

Design & Κατασκευή: DXB Entertainment PJSC
Κατασκευαστής κουφωμάτων: Permasteelisa
Συστήματα Αλουμινίου / Βαφείο: Elite Extrusion
Πούδρες Βαφής Anodic collection:

  • Anodic Bronze Y2214F
  • Gold Pearl YY217E
  • Golden Beach YW255F
  • Steel Blue Grey Y2215F

Για περισσότερες πληροφορίες, και για να αποκτήσετε το νέο χρωματολόγιο Collection Futura 2018-2021 καθώς και βαμμένα δείγματα μεγάλης διάστασης σε όλα τα χρώματα της συλλογής, επικοινωνήστε με την AkzoNobel Coatings SA στο 210-8160160 και στα [email protected].


RELATED ARTICLES