Συνεργασία ΗΡΩΝ-ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ προς την ενεργειακή ανεξαρτησία

Η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με στόχο την ταχύτερη διείσδυση της πράσινης ενέργειας στις αστικές κατασκευές κτιρίων.

Στο πλαίσιο αυτής, το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, θα συνοδεύει τα ακίνητα που κατασκευάζει|ανακαινίζει η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, το οποίο θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες τους δωρεάν κόστος ρεύματος για 20 χρόνια!

Ο ΗΡΩΝ, ο πρώτος Ιδιώτης Παραγωγός & Προμηθευτής ενέργειας στην Ελλάδα, πρωτοπορεί σταθερά στον δρόμο της ενεργειακής μετάβασης με κύρια χαρακτηριστικά την «πράσινη» ενέργεια και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Μέσα από τα προγράμματά του, όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, έχει δώσει στους πελάτες του τη δυνατότητα να αποκτήσουν ενεργειακή ανεξαρτησία, μειώνοντας σημαντικά έως και μηδενίζοντας το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια, «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές.

Η στρατηγική συνεργασία με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, αποτελεί μία πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχυθεί η καλλιέργεια της κουλτούρας της προστασίας του περιβάλλοντος σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, ξεκινώντας από την αξιοποίηση των οφελών της καθαρής ενέργειας στον προσωπικό χώρο. 

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ιδρύθηκε με στόχο να κάνει τον κόσμο πιο όμορφο και τη διαδικασία της κατασκευής μία ευχάριστη εμπειρία για όλους. Υπό το πρίσμα ενός συνολικού οράματος για την πόλη μας, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μελετά και κατασκευάζει τα νέα της κτίρια. Έχοντας μελετήσει διεξοδικά τον τρόπο που αλληλοεπιδρούν ο άνθρωπος και ο χώρος, βελτιστοποιεί τη σχέση μεταξύ περιβάλλοντος, ανθρώπου και κατοικίας.

Με απόλυτο σεβασμό στην ανιδιοτελή προσφορά της γης
και της φύσης, κατασκευάζει και παραδίδει κτίρια
ενεργειακά ανεξάρτητα, τροφοδοτούμενα
με πιστοποιημένη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια
με δωρεάν κόστος ρεύματος για 20 χρόνια από την ΗΡΩΝ. 

Με τη νέα του συνεργασία ο ΗΡΩΝ προσθέτει την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, μία εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο της, στο δίκτυο των άμεσων συνεργατών του στο δρόμο προς την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι δύο εταιρείες φιλοδοξούν μέσα από τις συνέργειές τους, με αιχμή του δόρατος την καινοτομία, να ενδυναμώσουν το «πράσινο» αποτύπωμά τους στο αστικό τοπίο και να συμμετάσχουν από κοινού στην παγκόσμια επανάσταση της καθαρής ενέργειας.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Ενέργειας ΗΡΩΝ:

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 250.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:
–  τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως
– την ENGIE, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο
– την QATAR PETROLEUM, την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς
Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Σχετικά με την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ:

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στα 12 χρόνια που δραστηριοποιείται ενεργά στον κατασκευαστικό κλάδο, βρίσκεται σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης υπηρετώντας με συνέπεια τις αξίες της μέσα από μία διαρκή παραγωγή έργων, καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων. Έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 600 project επιφάνειας χώρου 90.000m2 έχει λάβει μία σειρά διακρίσεων που επιβραβεύουν τόσο την αρχιτεκτονική και το design των έργων της όσο και την επιχειρηματική της δραστηριότητα: Βραβείο ‘Διαμάντι Επιχειρηματικότητας 2020’, βραβείο Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας 2021 για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε επενδυτές του εξωτερικού και βραβείο ‘Κατασκευαστική Εταιρεία της χρονιάς 2021’ για τις συνολικές υπηρεσίες στον κατασκευαστικό τομέα. Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επαναπροσδιορίζει την έννοια της ακίνητης περιουσίας προσφέροντας ολιστικές υπηρεσίες ξεκινώντας από την παραγωγή έως και τη διαχείρισή της. Ηγείται του κατασκευαστικού κλάδου καινοτομώντας μέσα από τα πρότυπα χαρακτηριστικά και προνόμια που προσφέρει στα νέα της κτίρια. Υδατοστεγής σκελετός και κέλυφος, 10 ετής εγγύηση και ασφάλιση κατοικίας, πλήρης εξοπλισμός και επίπλωση, εξελιγμένη συμβολαιογραφική σύσταση και μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος ΕΝ.Α της ΗΡΩΝ παροχή δωρεάν κόστους ρεύματος πιστοποιημένης πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας για 20 χρόνια στις κατοικίες που παραδίδει προς χρήση.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ


RELATED ARTICLES