Η 7η ημερίδα ΕΣΩ για το Interior Design & την Αρχιτεκτονική, έρχεται στη Στέγη!

at ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

To ΕΣΩ έρχεται την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018 στις 17:00, στην μεγάλη σκηνή της Στέγης Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens με σημαντικούς ομιλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θεματικές όπως Internet Sensation, Αρχιτεκτονική και η Πόλη, Σχεδιασμός Κατοικιών και Ξενοδοχείων, Bιομηχανικός Σχεδιασμός, αλλά και Έργα Μικρής και Μεγάλης Κλίμακας είναι κάποια απο αυτά που θα μας απασχολήσουν.

Κοντά μας θα είναι οι Λαέρτης Αντώνιος Ando Βασιλείου του γραφείου LAAV Architects (με δημοσιευσεις του έργου του σε FORBES, CNN, CNBC, SPIEGEL, HUFFPOST, LE FIGARO κ.ά.) o Παύλος Χατζηαγγελίδης, η Ελευθερία Φατσέα και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου των 314 Architecture Studio, o πρόσφατα βραβευθής με το βραβείο αρχιτεκτονικής από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, Νίκος Κτενάς του γραφείου Nikos Ktenàs architecture και ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του πολιτιστικού της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Νίκος Βατόπουλος, εμπνευστής του κινήματος Κάθε Σάββατο στην Αθήνα.

Η Inmind είναι ο Platinum Sponsor, ενώ το duo σχεδιαστών από το Λονδίνο PearsonLlyod, που συμπεριλήφθηκε στα 50 κορυφαία γραφεία του κόσμου, τα οποία διαμορφώνουν το μέλλον του παγκόσμιου design, θα μιλήσουν στο ΕΣΩ 2018 ως καλεσμένοι της εταιρείας!

Επίσης, με την συνεργασία της SGT S.A. και της έκθεσης PRODEXPO, Eκπρόσωποι Μεγάλων Ξενοδοχειακών Αλυσίδων, Θεσμικοί Επενδυτές του Real Estate και Αρχιτέκτονες θα συζητήσουν σε ένα πάνελ για το παρόν και το μέλλον, αλλά και την δυναμική που αναπτύσσεται στην Αθήνα με αφορμή επενδύσεις άνω των 10 δις Ευρώ που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Περισσότερα για τους ομιλητές εδώ.

Όλες τις παρουσιάσεις/video των προηγούμενων διοργανώσεων του ΕΣΩ μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, με τραπεζική κατάθεση, paypal ή πιστωτική κάρτα εδώ.

Η ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται από τα περιοδικά ARCHISEARCH.gr και +DESIGN. 


RELATED ARTICLES