ΕΣΩ 2018 | Ημερίδα για το interior design & την αρχιτεκτονική

at ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ

To ΕΣΩ έρχεται την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018 στις 17:00 για 7η συνεχόμενη φορά στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ημερίδα ΕΣΩ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού.

Θεματικές όπως internet sensation, αρχιτεκτονική και η πόλη, σχεδιασμός κατοικιών και ξενοδοχείων, βιομηχανικός σχεδιασμός, αλλά και έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας είναι κάποια από αυτά που θα μας απασχολήσουν. Θα μιλήσει ο Νίκος Κτενάς του γραφείου Nikos Ktenàs architecture, ο Λαέρτης Αντώνιος Ando Βασιλείου του γραφείου LAAV Architects, o Παύλος Χατζηαγγελίδης, η Ελευθερία Φατσέα και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου των 314 Architecture Studio, και ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του πολιτιστικού της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και εμπνευστής του κινήματος Κάθε Σάββατο στην Αθήνα, Νίκος Βατόπουλος.

Η Inmind είναι ο Platinum Sponsor της ημερίδας, καλεσμένοι της οποίας είναι το duo σχεδιαστών από το Λονδίνο Luke Pearson & Tom Lloyd – PearsonLloyd Studio, που συμπεριλήφθηκε στα 50 κορυφαία γραφεία του κόσμου τα οποία διαμορφώνουν το μέλλον του παγκόσμιου design, και θα μιλήσουν στο φετινό ΕΣΩ!

Επίσης, με την στρατηγική συνεργασία της SGT S.A. και της έκθεσης PRODEXPO, ως Knowledge Partners, εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, θεσμικοί επενδυτές του Real Estate και αρχιτέκτονες θα συζητήσουν σε ένα πάνελ για το παρόν και το μέλλον, αλλά και την δυναμική που αναπτύσσεται στην Αθήνα με αφορμή επενδύσεις άνω των 10 δις Ευρώ που είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

Θέμα του πάνελ είναι “Η νέα όψη της πόλης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις”. Με την Ελλάδα να έχει εδραιώσει πλέον τη θέση της στην παγκόσμια αγορά τουρισμού και την Αθήνα να ανακάμπτει, το επενδυτικό ενδιαφέρον αυξάνεται. Οι Χάρης Σιγανός (Executive Director, Zeus International -Wyndham Hotels), η Nαταλία Στράφτη (Chief Operating Officer Grivalia Properties), η Νένη Σπάρτση (schema 4 architects) και η Όλγα Ίτσιου (Technical Director DIMAND) θα μας παρουσιάσουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να κεφαλαιοποιηθεί αυτό το ενδιαφέρον για τη δημιουργία μιας ζωντανής και βιώσιμης Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο Nίκος Ρουσάνογλου, δημοσιογράφος στην
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Για την παρακολούθηση της ημερίδας, απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι 40 € (τιμή προπώλησης) ή 30 € (μειωμένη τιμή για φοιτητές/ανέργους). Όσοι περιμένουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα για την αγορά του εισιτηρίου τους (αν υπάρχουν διαθέσιμα έως τότε), θα πρέπει να καταβάλουν το πλήρες αντίτιμο των 50 €.

Συντελεστές: +DESIGN, Archisearch.gr
Χορηγοί: Inmind, Alumil, Miele, Europa, SIAS, secco, Nafpliotis Glass, Kanelli SA,
minotticucine, Guardian Glass, Ηρακλής
Υποστηρικτές: S Plasticon, obqo, URBI ET ORBI, Conferience, taf, New Hotel,
Architecture & Design Film Festival, Decode fab lab
Χορηγοί Επικοινωνίας: ek mag, lovegreece, OZONRAW, The Greek Foundation, elculture,
Living Postcards, AthensVoice, Andro, ΚΤΙΡΙΟ, Επιχειρώ
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και: www.esw.gr
Aγορά εισιτηρίων: here


RELATED ARTICLES