Σε καιρούς γεμάτους διλήμματα εμείς δίνουμε τη δική μας υπεύθυνη απάντηση, με το έργο των σπουδαστών μας και διακρίσεις που προβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς.
 
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 8:00 μ.μ., εγκαινιάζουμε στο κεντρικό κτήριο του Κολλεγίου Βακαλό την ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών “design 54”.
 
Κλείνοντας την 54η χρονιά από την ίδρυσή του, το Κολλέγιο Βακαλό εκθέτει αντιπροσωπευτικές δουλειές των σπουδαστών του, και μέσω αυτών παρουσιάζει το συστηματικό δημιουργικό έργο το οποίο επιτελεί στην εκπαίδευση των εφαρμοσμένων τεχνών, και ειδικά στη Γραφιστική (Graphic Design) και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου (Interior Design). Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κολλεγίου είναι επικυρωμένα από το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby και το British Accreditation Council, οδηγώντας στην απόκτηση πτυχίων Bachelor of Arts (Honours) και Master of Arts.
 
Οι επισκέπτες της έκθεσης “design 54” θα έχουν την ευκαιρία να δουν έργα νέων δημιουργών, τα οποία εκτείνονται σε όλους σχεδόν τους τομείς των εφαρμοσμένων τεχνών: web design, computer graphics, αφίσες, διαφημίσεις, συσκευασίες, προϊόντα και gadgets, εταιρική ταυτότητα, εμβλήματα, σήματα και λογότυπα, κλασική & πειραματική τυπογραφία, εικονογράφηση, φωτογραφία, χώροι κατοικίας, καταστήματα και εκθεσιακά περίπτερα, αστική κηποτεχνία, εικαστικές κατασκευές, μικρογλυπτική, θεατρικά σκηνικά & κοστούμια, και πολλά άλλα.
 
Η παράδοση της Βακαλό θέλει την εκδήλωση αυτή να είναι περισσότερο πάρτι παρά μια τυπική έκθεση. Κόσμος, χρώματα, κίνηση και φευγαλέες μορφές, νεανικές φωνές, ήχοι, αρώματα και μουσική, μαζί με άφθονη βαρελίσια μπίρα, διαμορφώνουν το πλέον κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσει κανείς την τέχνη του design, αυτή την αισθητική του εφήμερου που αφήνει ανεξίτηλα ίχνη στην καθημερινότητά μας.
 
Η έκθεση “design 54” καταλαμβάνει όλους τους ορόφους του κεντρικού κτηρίου του Κολλεγίου, και ο τρόπος με τον οποίο είναι οργανωμένη βοηθά τον επισκέπτη να αποκτήσει μια σαφή εικόνα τόσο των τομέων του Design γενικά όσο και της διάρθρωσης των σπουδών που παρέχει το Κολλέγιο Βακαλό.  
 
 
Διάρκεια έκθεσης
20 Ιουνίου-28 Σεπτεμβρίου (καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακου)
Ώρες λειτουργίας
20 Ιουνίου-18 Ιουλίου: 9:00-21:00
19 Ιουλίου-19 Αυγούστου: 9:00-17:00
20 Αυγούστου-28 Σεπτεμβρίου: 9:00-21:00
Κολλέγιο Βακαλό Art & Design
Λάμπρου Κατσώνη 26 Λυκαβηττός
T: 210-6442514,F: 210-6444840,
E: info@vakalo.gr, W: vakalo.gr
Archisearch - ArtsARTS
Archisearch - Interior DesignINTERIOR DESIGN
Archisearch - Graphic DesignGRAPHIC DESIGN

RELATED ARTICLES