Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία | Πέμπτη 21 Ιουνίου, Μέγαρο Μουσικής

at ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το πρώτο συνέδριο που παρουσιάζει τεχνολογικές εξελίξεις, χρήσεις και τάσεις του υλικού στην αγορά έρχεται για να εμπνεύσει και να συνδέσει τους αρχιτέκτονες με τους ανθρώπους του κλάδου μιας από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στην Ελλάδα. Το συντονισμό και παρουσίαση του  Συνεδρίου Aluminium In Architecture με θέμα Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Δανάη Μακρή.

Πλησιάζει η ημερομηνία του πρώτου συνεδρίου υπό τον τίτλο «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου, ώρα 17:00, στο Μέγαρο Μουσικής, στα πλαίσια του Διεθνούς Forum & Έκθεσης «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία».

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Design Ambassador του Βασίλη Μπαρτζώκα και του ηλεκτρονικού περιοδικού ARCHISEARCH.gr, σε στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, η οποία είναι διοργανώτρια του Διεθνούς Forum & Έκθεσης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα, οι τελευταίες εξελίξεις και οι νέες τάσεις σχετικά με την τεχνολογία και τις χρήσεις του αλουμινίου στην αρχιτεκτονική, καθώς και να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υλικού μέσα από έργα κορυφαίων, βραβευμένων Ελλήνων αρχιτεκτόνων και προσωπικοτήτων.

ΑΙΑCONF, ARCHISEARCH, designambassador, greekarchitects, Αλουμίνιο, αρχιτεκτονική, Υλικότητα, Τεχνολογία, Αειφορία

Συμμετέχουν, σε αλφαβητική σειρά, οι Μαρία Κοκκίνου και Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Κτενάς, Τάσος Μπίρης, Ιωάννης Παππάς, Ρένα Σακελλαρίδου και Νεφέλη Χατζημηνά.   

Η ενότητα «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία» θα πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη μέρα του Forum, ολοκληρώνοντας το συνέδριο «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία», το οποίο αναδεικνύει τη σημασία του κλάδου του αλουμινίου στην εθνική οικονομία, αναλύει τις διεθνείς εξελίξεις και την ανταγωνιστικότητα του κλάδου στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, προδιαγράφει τις προοπτικές ανάπτυξης της εσωτερικής αγοράς και τις τάσεις στα προϊόντα. Θα έχει προηγηθεί η ενότητα με θέμα «Το Ελληνικό Αλουμίνιο και Εξοικονόμηση Ενέργειας», στην οποία θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι κ. Γ. Σταθάκης,  Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ, ο Καθηγητής Α. Παπαδόπουλος, ο Κ. Λάσκος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών.

ΑΙΑCONF, ARCHISEARCH, designambassador, greekarchitects, Αλουμίνιο, αρχιτεκτονική, Υλικότητα, Τεχνολογία, Αειφορία

Agenda
Ημερομηνία Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής.  
Ώρα προσέλευσης 16:30 – Ώρα έναρξης: 17.00
Περισσότερες πληροφορίες www.AIAconf.com
Εκδήλωση στο facebook   link


Κλείστε το εισιτήριό σας δωρεάν εδώ!


RELATED ARTICLES