Οι βασικές προκλήσεις της μετάβασης της χημικής βιομηχανίας σε μια κυκλική οικονομία καθώς και οι εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο του Coating Forum, που θα λάβει χώρα στις 19 Οκτωβρίου στο Ωδείο Αθηνών από το Institute of Coating Technologies (IoCT) και την Tsomokos Communications.

Το Coating Forum έχει ως στόχο την συλλογική ευαισθητοποίηση για τις βιώσιμες αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές κατασκευές. Η βιωσιμότητα, ανεβαίνει ψηλότερα στις προτεραιότητες του κατασκευαστικού κλάδου και η κύρια πρόκληση σε αυτή τη μετάβαση είναι αν μπορούμε ταυτόχρονα να οικοδομήσουμε βιώσιμα, αποδοτικά και προσιτά.

Το Coating Forum θα δώσει μια εικόνα για τις τελευταίες αξιολογήσεις των πολιτικών βιωσιμότητας του κλάδου. Θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο, όπως επίσης στο ενδιαφέρον θέμα των μελλοντικών προβλέψεων για την προσφορά και τη ζήτηση των βασικότερων παγκόσμιων αγορών. Αναδεικνύοντας τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου, το συνέδριο θα προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για τις τάσεις της αγοράς.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του κλάδου. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών και συντονιστών του «Coating Forum», είναι ο κ. Αρμόδιος Γιαννίδης Πρόεδρος, HACI & Διευθύνων Σύμβουλος, Vitex A.E., η κα. Όλγα Ίτσιου COO, Dimand, ο κ. Χαράλαμπος Γιαννικόπουλος Founder DCarbon, ο κ. Δημήτρης Νικολάκης Managing Director KRAFT Paints, o κ. Κωνσταντίνος Ασλάνης Director of Research & Development and Technical Support ISOMAT S.A., η κα. Μαρία Αλεξίου πρόεδρος ΔΣ CSR HELLAS/Αντιπρόεδρος ΔΣ CSR Europe/Senior ESG Advisor TITAN Group.

Οι βασικές θεματικές του Coating Forum είναι:

● Οι προοπτικές της Ευρωπαϊκής αγοράς
● Τα «βιώσιμα» δομικά υλικά και κατασκευές
● Βιώσιμη παραγωγή και διαχείριση
● Διασφάλιση της μέγιστης βιωσιμότητας
● Πολιτικές & κανονισμοί στο βιομηχανικό κλάδο
● Σχέδια πιστοποίησης (LEED, BREEAM, WELL, Ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου, PEF)
● Εργαστηριακή ανάλυση και πιστοποίηση (LCA, EPD)
● Βιώσιμη χρηματοδότηση


Για να κάνετε την εγγραφή σας και να παρακολουθήσετε το Συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

Gold Sponsors

Αzelis, kraft Paints- Bioclima, Κράλλης, Megara Resins, p&c solutions, Vitex
Silver Sponsors
Aisakos, AKFA, Dichem Polymers, Organik Kimya, Ravago Greece, Saficalcan, TCK Chemicals, Tricardos Group, Polytrade.
Supporter
Χρώμα + Εργαλείο, chem22
Media Sponsors
Archisearch.gr, epixeiro.gr, ΚΤΙΡΙΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Endorsed by
EL.I.PY.KA, Π.Ε.Β.Χ.Β.Μ., ΣΕΧΒ


RELATED ARTICLES