Από σήμερα κυκλοφορεί το coffee-table magazine Real Estate Influencers 2021. Ένα τεύχος γήινο και υψηλής αισθητικής, ταυτόχρονα.

– του Θανάση Διαμαντόπουλου

Το Real Estate Influencers είναι μια ετήσια σκληρόδετη έκδοση αφιερωμένη σε επιλεγμένες ιστορίες αλλά ενίοτε και στους δημιουργούς τους: αρχιτέκτονες, designers, κατασκευαστές, developers, interior designers… Άνθρωποι που μας δείχνουν ότι η δημιουργία είναι θεικό προνόμιο με γήινες διαστάσεις. Σε αυτή τη διατύπωση βρίσκεται και η ουσία της συγκεκριμένης έκδοσης. Η δίκαιη αναζήτηση της ομορφιάς οδήγησε όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό το τεύχος να μεγαλουργήσουν ανάλογα ο καθένας με το επάγγελμα και τον τρόπο του.

Η έκδοση Real Estate Influencers κυκλοφορεί από σήμερα και μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτήν. Είναι το προιόν της συνεργασίας του εκδότη του Influencers.gr Φώτη Τσιμέλα και του Βασίλη Μπαρτζώκα ιδρυτή του Archisearch αλλά και της Design Ambassador, του πιο επιδραστικού agency στο χώρο του design και της αρχιτεκτονικής. Η έκδοση θα διανεμηθεί σε λίστες ανθρώπων με επιρροή από διάφορους τομείς της επαγγελματικής ζωής (Developers, θεσμικούς επενδυτές, επιχειρήσεις, ναυτιλία, ιατρικά και δικηγορικά γραφεία, Designers κτλ.). Παράλληλα, εάν κάποιος εκτός της λίστας αποστολών επιθυμεί να εξασφαλίσει την έκδοση θα μπορεί να το κάνει online στην τιμή των 35 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής.

Πρόκειται για μία από τις πιο καλαίσθητες εκδοτικές προσπάθειες στην Ελλάδα. Με στόχο, σε αυτή τη χώρα να μην μεγαλουργεί μόνο ο Θεός, μέσω του ήλιου και της θάλασσας αλλά και οι άνθρωποι της, μέσα από όμορφα κτίρια και εσωτερικούς χώρους, καλά αξιοποιημένες και με σεβασμό στο περιβάλλον εκτάσεις.

#Archisearch #DesignAmbassador #Influencers #RealEstateInfluencers #greekarchitects

Προμηθευτείτε το έκδοση Real Estate Influencers 2021, εδώ!


RELATED ARTICLES