Παρουσίαση του βιβλίου «Athens by Collage. The Representation of the Metropolis between Realism, Intervention and Autonomy» του Fabiano Micocci στο βιβλιοπωλείο Hyper-Hypo.

Στο βιβλιοπωλείο Hyper Hypo -Boρέου 10, Αθήνα- την Πέμπτη 2 Φεβρουάριου, 6-8μμ θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Athens by Collage. The Representation of the Metropolis between Realism, Intervention and Autonomy» του αρχιτέκτονα και καθηγητή Fabiano Micocci. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: ο καθηγητής Πάνος Δραγώνας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο ομότιμος καθηγητής Δημήτρης Φιλιππίδης του Εθνικού Μετσόβειου Πανεπιστημίου και ο καθηγητής Γιώργος Τζιρτζιλάκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουάριου το βιβλιοπωλείο Hyper Hypo οργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Athens by Collage. The Representation of the Metropolis between Realism, Intervention and Autonomy» του Fabiano Micocci, αρχιτέκτονας και επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που κυκλοφορεί από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Anteferma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το βιβλίο διηγείται την πρόσφατη και ταραγμένη ιστορία της Αθήνας του εικοστού πρώτου αιώνα μέσα από την παραγωγή των έργων κολάζ από Έλληνες και ξένους αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και φωτογράφους.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, μαζί με τον συγγραφέα, θα μιλήσουν ο καθηγητής Πάνος Δραγώνας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο ομότιμος καθηγητής Δημήτρης Φιλιππίδης του Εθνικού Μετσόβειου Πανεπιστημίου και ο καθηγητής Γιώργος Τζιρτζιλάκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


RELATED ARTICLES